2777
2789
عنوان

همیشه فکر گذشته شوهرم اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 83 پست

عاشقتونم که اینقدر احساسی نظر میدید . 

استارتر نظر خواسته نه دلداری ؛ که همتون از من شاکی شد چرا ته دلشو خالی کردم . من نظر منطقی خودم رو دادم حقیقت هم تلخه 

ولی بازم امکان اصلاح هست بعضیا خدا بهشون نگاه می‌کنه و اصلاح میشن

اصلا خبر نداره که من از گذشته خبر دارم هیچوقت هم به روش تیاوردم تو دلمه فقط

خودتون رو سرگرم کنین وقتی این افکار میاد سراغتون .هر چی هس مربوط به گذشته اون آدمه 

کاربر آقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من متاهلم یه آقایی که متاهل هست و آشنا هست ابراز علاقه کرد و چون من جوابشو ندادم الان یه جوری ...

اینکارش یه ترفند هست تا شما رو درگیر خودش کنه . 

سکوت کنید طوری که انگار چیزی نشده هرگز دور اون آدم نپلیکد

عزیزم به گذشته فکرنکن زندگیت داغون میشه حالت رو بچسب شوهر منم گذشته ی جالبی نداره. اما فکر میکنم بهش ...

من هیچوقت به روش نیاوردم حتی نمیدونه که من میدونم ولی فکرش بعضی وقتا اذیتم میکنه

اون اصلا نمیدونه که من درباره گذشتش میدونم به ردش هم نیاوردم هیچوقت ولی خودهوری میکنم بعضی وقتا

باید رو خودت کار کنی. تقصیر ا‌ن نیست که شما به گذشته اش حساس شدی. به این فک کن که این شخصیت امروزش نتبجه تجربه های گذشته اشه.. یعنی شما برای همین تجربه ها دوستش داری 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
دوستان من متاهلم یه آقایی که متاهل هست و آشنا هست ابراز علاقه کرد و چون من جوابشو ندادم الان یه جوری ...

بلاکش کن

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬