2777
2789
عنوان

تزکیه نفس مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 90 پست
اشکال نداره. ‌‌همه آدمها که مثل هم نیستن...شما میتونی روش تاثیر بزاری رفته رفته...همین روش‌های خودت ...

خب همون کلاس میاد منم همینو گفتم 

گفتم وقتی میای و در جریانی مادر من همکاری کن مسیر جدید بریم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تزکیه نفست واقعی بوده باشه بعد سه روز تزکیه نشونه ای بهت میرسه از امام زمان

من نمیگم که معصومم 

دارم سعی بر ترک گناهان میکنم همه مدله میخوام سطح انرژیمو بالا ببرم خودشناسی کنم‌..

نمیدونم نشونه چطوره اما فک نکنم بعد ۳ روز باشه

قطع ارتباط و صله رحم اونم با خانواده و پدر و مادر خیلی بده تجربه کردم که میگم...قشنگ برکت از جسم و ر ...

چیکار کنم والا هفته چند روز دعوت میکنم پذیزایی میکنم احترام میکنم

بعد مدتها ی ساعت میرم پدرمو درمیاره 

بعدم گفت اصلا ازت خوشم نمیاد همیشه میگه

دو

میگم گفته یکی از شهداس

چند روز ی روضه خونه گفت بیام خونتون برا روضه اومدن برگزار کردن یهو خودش گفت و اومد همجی خراب شد کاش میزدم بیرون از خونش

اصلا نمیخوام با مادرم ارتباط بگیرم بشدت منو بیچاره میکنه قسنگ شیطون از جلد اون میره تو جلد من با همه ...

اشتباه منو نکن من به جون مامانم غر زدم چون همش منفی میگفت غرزدم خودمو چند روز دور کردم عمدی به خودم میرسیدم میخواستم از نو شروع کنم زندگی رو جواب مامانم سنگین میدادم یا جواب تلفنش رو نمیدادم  مثلا دور از حرفای منفی باشم روز سوم مادرم رو از دست دادم داغدار شدم و تاالان که ۱۰ماه میشه من افسردگی شدید و عصبی و بیمار شدم هر لحظه دعا میکنم بمیرم از خودم خسته شدم عذاب وجدان فکرفکرفکر....امونم رو بریده

خداروشکر که در زیباترین شهر گیلان زندگی میکنم بهشت زیبای خدا
قطع ارتباط و صله رحم اونم با خانواده و پدر و مادر خیلی بده تجربه کردم که میگم...قشنگ برکت از جسم و ر ...

من شوهرم به خانواده اش قهره تلاشم بود آشتیشون بدم

مادرم حسودی میکنه اینقدر حسودی کرد و بدگویی کرد اترژی منفی داد خودمون بحثمون شد 

شیطون این جور مواقع پر قدرت تر میشه کلا تو این راه خیلی تلاش می‌کنه کلا اعتقادات را نشونه میگیره من ...

مادرن دیگه ذهنشون سالهاست آسیب دیده تا بزرگمون کردن عادت های غلط دارن حرف زدنشون اشتباهه ولی باز مادرن خدا به دل نمیگیره تو هم به دل نگیر 

خداروشکر که در زیباترین شهر گیلان زندگی میکنم بهشت زیبای خدا
من شوهرم به خانواده اش قهره تلاشم بود آشتیشون بدممادرم حسودی میکنه اینقدر حسودی کرد و بدگویی کرد اتر ...

ب نظرم فقط بخاطر حال دل خودت هم که شده آشتی کن هم با خانواده خودت هم همسرت و ب راهت ادامه بده بدون اینکه درگیر حاشیه ها بشی...

بچه ها سلام...🙋‍♀️
اشتباه منو نکن من به جون مامانم غر زدم چون همش منفی میگفت غرزدم خودمو چند روز دور کردم عمدی به خودم ...

چیکار کنم من تا سر حد مرگ عصبی میکنه

هرکار میکنم‌ میبرم رستوران اینور اونور کلا راضی نمیشه باخودش درگیره

2810