2777
2789
عنوان

تزکیه نفس مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 90 پست

وقتی داشت غیبت میکرد میرفتی سرویس بهداشتی یا جای دیگه یا بحث رو عوض میکردی تا کار ب اینجا نرسه که روتون بهم باز بشه ....ب نظرم تزکیه نفس تا وقتی دل مادرمون رو شکسته باشیم معنا نداره...از دلش دربیار و معذرت خواهی کن و دوباره مسیرت رو ادامه بده 

بچه ها سلام...🙋‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هدفت ادامه بده یه چند نفر رو هم بیار تو برنامه ات ثابت قدم باشید تو این راه...به کذشته و حرف های ...

منتها دق کردم

فک کن یک ماه گناهی نکردم 

منو به بدترین گناه وادار کرد همبن بی احترامی ب مادر 

هم از خودش متنفر هستم هم خودم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
وقتی داشت غیبت میکرد میرفتی سرویس بهداشتی یا جای دیگه یا بحث رو عوض میکردی تا کار ب اینجا نرسه که رو ...

ببین کلا مادرم ادم میبره شمت انرژی منفی جدا از بحث گناه اصلا انرژیش منفیه همش آیه یس میخونه 

شیطون این جور مواقع پر قدرت تر میشه کلا تو این راه خیلی تلاش می‌کنه  کلا اعتقادات را نشونه میگیره منم تجربشو داشتم ولی خب خدا هم گفته ناامید نشو من حتی اگه تو توبه کنی و برگردی هم بیشتر دوست دارم 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
وقتی داشت غیبت میکرد میرفتی سرویس بهداشتی یا جای دیگه یا بحث رو عوض میکردی تا کار ب اینجا نرسه که رو ...

بخدا کردم 

منتها زورگو باید حرفشو کامل گوش کنم و تاییدش کنم ک وام کنه

منتها دق کردمفک کن یک ماه گناهی نکردم منو به بدترین گناه وادار کرد همبن بی احترامی ب مادر هم از خودش ...

همین که الان ناراحتی یعنی توبه کردی و پشیمونی فقط برای حق الناس و از دل درآوردن مادرت ی گل و یا گلدون طبیعی بخر و بوسش کن و بهش بگو برنامه ات رو 

بچه ها سلام...🙋‍♀️
شیطون این جور مواقع پر قدرت تر میشه کلا تو این راه خیلی تلاش می‌کنه کلا اعتقادات را نشونه میگیره من ...

اصلا رمق که رفت 

انگار از ی کوه پرت شدم پایبن

همین که الان ناراحتی یعنی توبه کردی و پشیمونی فقط برای حق الناس و از دل درآوردن مادرت ی گل و یا گلدو ...

اصلا نمیخوام با مادرم ارتباط بگیرم 

بشدت منو بیچاره میکنه قسنگ شیطون از جلد اون میره تو جلد من 

با همه کار داره غیبت همه رو میکنه یکسره غر میزنه کلا هرچی راهنماییشم کردم گوش نداد 

بدبختی اینجاست به بچه های خودشم غیبت میکنه عادت کرده

ببین کلا مادرم ادم میبره شمت انرژی منفی جدا از بحث گناه اصلا انرژیش منفیه همش آیه یس میخونه

اشکال نداره. ‌‌همه آدمها که مثل هم نیستن...شما میتونی روش تاثیر بزاری رفته رفته...همین روش‌های خودت رو بهش یاد بده و بگو چقدر خوب میشه حالت شاید با هم هم مسیر شدید....

والا بهشت هم تنها باشی خوش نمیگذره

بچه ها سلام...🙋‍♀️
همین که الان ناراحتی یعنی توبه کردی و پشیمونی فقط برای حق الناس و از دل درآوردن مادرت ی گل و یا گلدو ...

خدا منو بیکار نکرده هی انرژیم بزارم برا اینکه ببینم کی چی میکنه کی نمیکنه

کلا دق کش کرده منو بخدا هرچی ضربه خوردم از بی فکریش خوردم

اصلا رمق که رفت انگار از ی کوه پرت شدم پایبن

آره میدونم ولی بعد یه مدت دوباره برمیگردی بعد هم تو که غیبت نکردی مامانتم بعد یه مدت مثلا روز مادر یک‌ماهه دیگه اس از دلش در بیار

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
کلا من از خودمم متنفر کرد حالم از همچی بهم میخوره

نه اینطور نگو اون مادره اون افکار قدیمی داره و نمیتونه خودشو یه شبه عوض کنه ولی اخترام اون واجبه برتو ...تو جوونی تو قدرت اینو داری افکار زیبا و مثبت ایجاد کنی میتونی ترک گناه کنی میتونی توبه کنی نمیتونی کارهای ثواب انجام بدی و پاک پاک بشی...نباید حرف های منفی مادرت روت تاثیر بذاره حتی اگه حرفای اون عمدی باشه ...معامله ات با خدا باشه باخدا معامله کن ..همه چی دست خداست هیچ کس نمیتونه ترو ناامید کنه امیدت به خدا باشه قوی تر شروع کن خودتو دوست داشته باشه و نذار ۳هفته تلاش از بین بره قوی تر ادامه بده اون دنیا فقط خودتی و خدای خودت مادرت که نیس بیاد به دادت برسه

خداروشکر که در زیباترین شهر گیلان زندگی میکنم بهشت زیبای خدا
اصلا نمیخوام با مادرم ارتباط بگیرم بشدت منو بیچاره میکنه قسنگ شیطون از جلد اون میره تو جلد من با همه ...

قطع ارتباط و صله رحم اونم با خانواده و پدر و مادر خیلی بده 

تجربه کردم که میگم...قشنگ برکت از جسم و روح و خونت میره

بچه ها سلام...🙋‍♀️
2810