2777
2789
عنوان

تزکیه نفس مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 90 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب نظرم فقط بخاطر حال دل خودت هم که شده آشتی کن هم با خانواده خودت هم همسرت و ب راهت ادامه بده بدون ا ...

من با خانواده همسرم قهر نیستم شوهرم قهره خودش

ولی مادرم بهم گفت خدا پسرت بکشه این حرفش از دلم نمیره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
من با خانواده همسرم قهر نیستم شوهرم قهره خودشولی مادرم بهم گفت خدا پسرت بکشه این حرفش از دلم نمیره

از ته دلش نگفته...هیچ مادری بچه اش رو از دل نفرین‌نمیکنه...سر زبونی ی چیزی گفته

بچه ها سلام...🙋‍♀️
مادرن دیگه ذهنشون سالهاست آسیب دیده تا بزرگمون کردن عادت های غلط دارن حرف زدنشون اشتباهه ولی باز ماد ...

من کاری بخدا ندارم کار بخودم دارم ی ساعت پیشش میشینم نمیزارم خوب بگذره 

هرکار میکنم حالش عوض شه نمیسه کلا با من خوب نیست 

واقعا دلم نمیخواد بببنمش چندبار قهر کردم باید قطع میکردم ارتباط تا این مرحله نمیرسید

از ته دلش نگفته...هیچ مادری بچه اش رو از دل نفرین‌نمیکنه...سر زبونی ی چیزی گفته

بدیش اینه من با شوهرم بشدت مشکل داشتیم الان با همین تزکیه نفس کلا بیخبال رفتارای اون شدم کمتر فشار بهم اومد 

از اینور مادرم بهم ابنجور میکنه

کلا درکی از من نداره 

چیکار کنم من تا سر حد مرگ عصبی میکنههرکار میکنم‌ میبرم رستوران اینور اونور کلا راضی نمیشه باخودش درگ ...

برای رضای خدا هرکاری کن و پیش خدا برا مامانت دعا کن که بیاد تو مسیردرست ...شیطان کارش فتنه انداختن بین مردمه مخصوصا وقتی ببینه یکی داره تلاش برا خالص بودن میکنه نزار شیطان عصبیت کنه که راهی رو شروع کردی ول کنی ...حرفای مادرت رو هم نادید بگیر راه خودتو برو

خداروشکر که در زیباترین شهر گیلان زندگی میکنم بهشت زیبای خدا
برای رضای خدا هرکاری کن و پیش خدا برا مامانت دعا کن که بیاد تو مسیردرست ...شیطان کارش فتنه انداختن ب ...

بتونم کار خودم‌ میکنم

کلا خیلی وقت شاید یکسال خیلی جیزا رو ترک کرده بودم و خودسازی میکردم

اما جدیش همین چند هفته شروع کردم تصادفی ابن کلاس سر راهم افتاد استادمون فوق العاده ست منتها من دیگه از خودم بدم اومد‌....

ماددمم کینه ندارم ولی نمیخوام ببینمش چون باهم سازگاری نداربم

2810