2777
2789
عنوان

فیلمی ک اخیرا دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 102 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازنده داستانش راجع به یه زن شوهرین که زنه گذشته عجیبی داشته همکلاسیش کشته بعدها ازدواج میکنه بچه دا ...

ممنون

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اونی واسه نیگانه یا دریل؟

دریل رو دیدم مگی هم دیدم منتظر فصل های بعدم 

الان مورگان رو دارم میبینم قشنگه مثل سریال اصلیه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

درباره چیه

زمین نابود شده و همه ادما زیر زمین تو یه جای سیلو مانندی زندگی میکنن و شورش میکنن تا بیان بیرون فک میکنن بیرون سرسبزه و حکومت نمیذاره اینا برن بیرون و ...

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خوبن؟

محض سرگرمی

قهوه پدری سه قسمتش اومده ک از مهران مدیری انتظارم بیشتر بود

گردن زنی یکم رو اعصابه ولی خوبه معمایی یه

غنچه های سرخ هم سلیقه ای یه،فیلمای ترکی بهتر هم پیدا میشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
محض سرگرمیقهوه پدری سه قسمتش اومده ک از مهران مدیری انتظارم بیشتر بودگردن زنی یکم رو اعصابه ولی خوبه ...

اها مرسی چون اسماشونو شنیده بودم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
2810