2777
2789
نغذیه هم رعایت کن با تمرین ایشالهه که نتیجه میگیری ولی بیشتر فرم میگره سینه و اگه بافتش آب هم بشه در ...

پس بیخیال نمیرم باشگاه چون نمیخام پایین تنم بیشتر کوچیک‌ شه تو خونه چن تا حرکت میرم قشنگ لیفت می‌کنه سینه هارو تغذیه رو درست میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید برم بخرم برا فردا صبح نون پنیر هم بده یا خوبه با گردو یا اینا هم چاق کننده لبنیات هم باید کم کن ...

لبنیات پروتیین داره  اگ کم چربشو مصرف کنی خیلیم عالیه 

ولی تا حد مناسب

اره گردو چربیش زیاده همیشه نخور

پنیرو با خیار و گوجه و این چیزا میتونی بخوری اینم ی وعدس 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
برا سلامتی و روحیه هم شده برو باشگاه خودش یه نوع انگیزه برا حفظ سلامتیه

تی آر ایکس چجوره خوبه؟دلم میخاد یه آکادمی رقص بود میرفتم 

این تی آر ایکس هم جدیدا شنیدم

لبنیات پروتیین داره اگ کم چربشو مصرف کنی خیلیم عالیه ولی تا حد مناسباره گردو چربیش زیاده همیشه نخور ...

هرروز یه سیب چطور میگن میوه هم زیاد بده ولی من هرروز یه سیب ببرم اوکیه؟ببخشیدا خیلی سوال میپرسم

هرروز یه سیب چطور میگن میوه هم زیاد بده ولی من هرروز یه سیب ببرم اوکیه؟ببخشیدا خیلی سوال میپرسم

سیب قندش زیاده  زیاد نخور

میوه های  متنوع بخور 

اما میوه ها همشون قند دارن زیاده روی نکن 

صبحا موزم بخوری خوبه

اگ سفیده تخم مرغ ابپز بخوری ک عالیه چون سیر نگهت میداره و پروتئینه دیگ  بیشتر عضله میسازه  تا چربی

البته درصورتی ک ورزش منظم داشته باشی

ن عزیزم این چ حرفیه🤗راحت باش

تحصیلاتم تو همین زمینس  ولی مربیگری نمیکنم 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
تی اریکس یه دستگاه تو باشگاه عزیزم رشته جدا نیست و باعث میشه عضلات باسن و کمر و پشت قوی بشه

فردا برم بحرفم با باشگاه ببینم شهریه تی آر ایکس چنده 

بدنسازی یا برنامه ۱تومن شده 

قربونت برم حالا عزیزم بگو من الان قدم ۱۶۸ وزنم ۵۵ چه ورزشی برم به نظرت جواب بگیرم بدنم پر بشه ؟؟؟؟؟؟ ...

عزیزم پشت گوشی و فقط با دونستن قد و وزن که نمیشه بر نانه تمرینی داد بحث بر نامه تمرینی خیلی تخصصی  و نیاز به فا کتورایی دیگه و من هیچ وقت پشت گوشی بر نامه  نمیدم شاگر دایی من همه حضورین

2810