2777
2789
پاشو دراز کرده وسط تخت جای منو هم گرفتهچجور برم بخابم

از پشت بغلش کن شاید رف اون ور از عشق😂

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم خیلی ناراحتی ولی دیگه اگه فردا پیش قدم نشد تو تمومش کن براش ی کیک یا غذایی ک دوست داره درست ک ...

الان یه سوال بنظرت من چند درصد مقصرم اون چند درصد

منم همینجوری میشم وقتی قهریمآخرشم باید بغلم کنه تا بخابم یا انقد بیدار بمونم ک ازخستگی زیادخابم ببره

دیدی خودتم نمیری اون میاد بغلت می کنه

البته شوخی کردم  

[QUOTE=361549995]به به خوشبخت باشین پس زود به حرفت گوش میده الان مال ما سنتی بوده اما الان زندگیمون ...

خدانکنه گلم انشالله نیم ساعته اشتی کنین تو بغل همدیگ غرق بشید🥹

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

وااااای خندم گرفتفکر کنم اونم بیداره چون رفت آب خورد اونم خوابش نبرده

پس سریع یه بوسش کن هر جا ک میدونی دلشو میبره بهش بگو میتونیم حرف بزنیم🥹

خدانکنه گلم انشالله نیم ساعته اشتی کنین تو بغل همدیگ غرق بشید🥹

حآلا این ماه می خواستم اقدام کنم واسه بارداری 

خیلی ولی ناراحتم میگم بندازم ماه بعد 

الان یه سوال بنظرت من چند درصد مقصرم اون چند درصد

خب ببین اینکه شما توخونه ای همیشه و حوصله سرمیره که درسته حق باشماست 

همسرتون هم باشگاه از علایقش هست اونم حق داره 

بیشتر حق باشماست

ولی باید ببینی دلیل اینکه شوهرت ناراحت شده چی بوده اینکه بهش برخورده که چرا براش تعیین تکلیف میکنی این چیزیه که بعضی مردا پیش خودشون فکر میکنن 

یا دلیل خاص دیگه ای بوده،که ایشون نگفته 

حآلا این ماه می خواستم اقدام کنم واسه بارداری خیلی ولی ناراحتم میگم بندازم ماه بعد

ناراحت نباش بدو برو باهاش حرف بزن حرفایی ک میدونی قانعش کنه رو بزن حرفای منم بزن واکنشش چی بود بیا بهم بگو یه فکری کنیم

ناراحت نباش بدو برو باهاش حرف بزن حرفایی ک میدونی قانعش کنه رو بزن حرفای منم بزن واکنشش چی بود بیا ب ...

میشه الان برم فقط بغلش کنم حرف نزنم 

حرفامو تو پیام فردا صبح براش بنویسم بفرستم 

که فرصت خوندن و فکر کردن و جواب دادن داشته باشه

نظرتون

2810