2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم ک من اینجام تا تو بری 😅تا نیای بگی بغلش کردی خابم نمی‌بره دیگه فکرم درگیرتونه

خانومی اصلا حسشو ندارم امروز اشک ریختم بخاطرش اونم رفت بیرون اومد رفت رو تخت

حتی امشبم منتظر بودم بگه بریم بیرون به جبران این دو شب ولی نکرد

ازش استفاده می کنم ممنونمولی میگه پس علاقه مندی من چی من علاقه دارم برم باشگاه اینو که میگه چی بگم

بگو نمیگم دنبال علاقت نرو برو ولی منو تو یه دستت نگهدار باشگاتم یه دستت به دوتاشم برس علاقه مندی تو علاقه منم هست چون تنها اون میتونه حالتو خوب کنه منم دوست دارم همیشه تو حالت خوب باشه بخندی اما به خواسته های منم توجه کن من با تو خوشم با خوشحالی تو تموم دار و ندارم من به غیر تو با هیچی خوشحال نمیشم ...

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

خانومی اصلا حسشو ندارم امروز اشک ریختم بخاطرش اونم رفت بیرون اومد رفت رو تختحتی امشبم منتظر بودم بگه ...

میدونم خیلی ناراحتی 

ولی دیگه اگه فردا پیش قدم نشد تو تمومش کن براش ی کیک یا غذایی ک دوست داره درست کن از سرکار که میاد صحبت کنین و ی برنامه بچینین ک دیگه ازهم دلخورنشید الکی

حیف شما که انقدهمو دوست دارین اینجوری قهرباشید

ولی اینو بهت بگم سعی کن خیلی قهر نکنی چون براش عادی میشه و بی اهمیت 

دیگه هیچ وقتم جای خوابت رو جدانکن❤️ 

ما هم با عشق و علاقه فراوان ازدواج کردیم

به به خوشبخت باشین پس زود به حرفت گوش میده الان

مال ما سنتی بوده اما الان زندگیمون عاشقانس فقط با حرف حل میشه واس همین میگم حرف بزنید سوتفاهما حل بشه 

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

علاقه وابستگی میارهولی ممکنه یکی فقط وابسته باشه وابستگی کورکورانه

اره 

منم ازدواجم سنتی بوده وقتایی که دعوامون میشه فکر میکنم که دوسش ندارم ولی مث شما نمیتونم تحمل کنم ک قهرباشیم🤭میخاسم ببینم وابستگی الکیه یا ازعلاقس

2810