2777
2789
جونمم واسش میذارم ولیییییییییی خیلی دلخورم خییلیی

مشگل همینه دیگه آدم بهش جون هم میده ولی نمیدونن از تجربه میگم زیاد اهمیت نده وگرنه خودت ناراحت میشی همشون عین همن نمیفهمن

چکار کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیشقدم شو خودت

مردا غرور دارن 

بخدا هزاربارم قهرکر هزار بارشم پیشقدم بشو

باهم دشمن نیستین ک بخای اون بیاد منت کشی و تو برند بشی 

من دوستم ااز شوهرش بیشتر غرور داشت وقی قهر میکرد هیییچ زنگ نمیزد

مرد بیچاره میومد مهمونیا بت چشم و اشاره همش حالی میکرد زن پاشو لریم خونه! این زن تا براش گوسفند نیمزد زمین نمیرفت ک نمیرفت!! و الان طلاق دارن میگیرن

خو شاید لج کرده یا شاید ی دلیل داشته ک نتونسته ببرد بایدباهاش حرف بزنی تا بفهمی چرا

دلیلش این بود که گفتم باشگاه نره 

گفتم بریم با هم پیاده روی کنیم جای باشگاه

[QUOTE=361547671]برید باهم با ارامش حرف بزنید مشکلاتونو باهم به اشتراک بزارید و باهم حلش کنید بعدم د ...

ن دیگ عزیزم تو میخوای اون بیاد اونم میخواد تو بیایی ود اخرم هیچکدومتون پیشقدم نمیشین که باید یکی پیشقدم بشه برید باهم حرف بزنید مشکلاتتونو بهم دیگ بگید و در اخرم میفهمید مقصر اصلی کی بوده عذرخواهی میکنه باید قانع بشید زندگی مشترک با حرف زدن حل میشه ن با منتظر موندن اون یکی گلم

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

پیشقدم شو خودتمردا غرور دارن بخدا هزاربارم قهرکر هزار بارشم پیشقدم بشوباهم دشمن نیستین ک بخای اون بی ...

من جلو بقیه که اصلا بروز نمیدم الان دلم داره می ترکه ولی اگه کسی بیاد خونه با هم حرف می زنیم 

یه پیام براش نوشتم؟؟ که بفرستم

ن دیگ عزیزم تو میخوای اون بیاد اونم میخواد تو بیایی ود اخرم هیچکدومتون پیشقدم نمیشین که باید یکی پیش ...

مشکل من اینکه من می خوام اون پیشم باشه چون زیادی دوسش دارم

بهش گفتم بجای باشگاه بیا بریم با بیرون قدم بزنیم 

بد گفتم ؟؟

من جلو بقیه که اصلا بروز نمیدم الان دلم داره می ترکه ولی اگه کسی بیاد خونه با هم حرف می زنیم یه پیام ...

خوبه دیگه بفرست براش

یا اصلا بدون حرف برو بغلش کن بخابین باهم فردا حرف بزنید والا دنیا ارزش نداره بخاطر این چیزای کوچیک دلخوربشین

2810