2777
2789
عنوان

اشتباه کردم هواپز خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من بزرگه و واسه حجم زیاد سیب زمینی عالیه ، من بچه کوچیک دارم که سیب زمینی سرخ شده خیلی مصرف دارن ، این خوبه روغن کم بدون اشعه ،فر بزرگه سختمه باهاش کار کنم ،پیتزا هم یدونه کامل توش جا میشه و تو ۷دقیقه امادس

مارک خوبیه منم اشتباه کردم قبل از خرید تحقیق نکردم ولی فروشنده خیلی ازش تعریف میکرد

ببین مزه سیب زمینی سرخ کرده تو یه عالمه روغن با هواپز قطعا متفاوت و طبیعی احتمالا شما هم به طعم های روغنی طور عادت کردی وگرنه بدمزه نمیشن فقط کمی متفاوت البته تو بعضی غذاها 

مال من بزرگه و واسه حجم زیاد سیب زمینی عالیه ، من بچه کوچیک دارم که سیب زمینی سرخ شده خیلی مصرف دارن ...

من سیب نیمه اماده ریختم بد نشد ولی به نظرم طعم خوبی نمیگیره غذاها باهاش 

ببین مزه سیب زمینی سرخ کرده تو یه عالمه روغن با هواپز قطعا متفاوت و طبیعی احتمالا شما هم به طعم های ...

اتفاقا من زیاد اهل روغن زیاد نیستم کم پیش میاد غذای چرب درست کنم شاید برای مهمونی بیشتر تو تابه رژیمی قبلا تستر داشتم اونم اوکی بود ولی من دقیقا میفهمم طعم غذا انگار عوض میشه 

تازه چون روغن کم میزنیم، میگن اونجاهایی که زیاد حرارت میبینه و میسوزه سیاه میشه سرطان زاسمنم گرفتم ک ...

باید با درجه هاش کار کنی مثلا سیب زمینی سرخ کرده ۲۰۰ اما اگه شما باریک کنی سیب زمینیو باید درجه بیاری پایینتر ک نسوزه

حقیقتا من خیلی استفاده میکنم سیب زمینی مرغ و ماهی ک عالیه بلال بادمجون حتی کیک هم گذاشتم

عزیز میگن ماهی سرخ بشه داخلش،دیگه بوی زحمش میمونه تو محفظه ش نمیره بوش

هر بار این درو محکم ببند برو
2810