2777
2789
عنوان

اشتباه کردم هواپز خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 80 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دقیقا ولی در کل یه مزه ی خاصی میگیره هرچی میزارم خوشم نمیاد

منم یه بار سیب زمینی گذاشتم خیلی بد شد . همون شد بار آخر. دوس دارم بفروشمش . یادمه نظر سنجی اینجارو دیدم رفتم خریدم 🙃

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
من دارم خیلی راضیم البته واسه من از این مدل شیشه ای قابلمه ایاس ولی خیییلی عالیه

من فر دارم تو فر غذا درست میکنم بیشتر وقتا خیلی خوبه ولی واقعا نمیدونم چجوری میگین راضی هستین غذاها باهاش بدمزه میشه شاید من حساسم من چون سالم خواری میکنم گرفتم ولی بنظرم غذاهایی که با تابه رژیمی درست میکردم خوشمزه تره

چی درست میکنین من کیک مرغ گوشت سیب زمینی هرچی میزارم یه مزه ی خاصی میگیره خوشم نمیاد

منظورتون از هواپز همین سرخ کنهای جدید دیجیتالیه . چرا .لااقل قبل اینکع بزاری یکم ادویه جات بهشون بمال تا عطر وطعم بگیره

2810