soheila73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 1523 عنوان فردا صبح نوبت سونو انومالی دارم خیلی استرس دارم خدایا 35 بازدید | 7 پست زبونم لال اگه چیزی باشه چی هماتون که تو رحمم بود کوچیک بود الان نمیدونم چی شده جفتمم پایین بود تو رو خدا دعا کنید خوب شده باشه این دو تا موردم و بچه سالم باشه 🥺🤲🧿💙 خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️ امروز | 01:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soheila73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 1523 انشالله سالم منم تو این هفته باید برم چند هفتتع؟ انشالله عزیزم مرسی 🥺🤲🧿 من الان فردا ۱۸ هفته رو تموم میکنم خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
soheila73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 1523 انشالله ی نینی سالم و خوشکل ب دنیا میاری مرسی عزیزم انشالله 🥺🤲🧿 خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
sabibanoo عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1404 انشالله عزیزم مرسی 🥺🤲🧿 من الان فردا ۱۸ هفته رو تموم میکنم آها یعنی میشی 18 هفته و یک روز؟
sabibanoo عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1404 نترس البته منم مثه شما خیلی استرسی هم سر هر آزمایش و سونو یی نماز شب نذر میکنم خدارشکر بخیر میگذره سونو اول نگف بچتون چیه؟