2777
2789
ااتفاقا ازدواجای به قول شما سنتی آمار موفقیتشون خیلی بالاتره

آره دیدیم چه نسلی رو به دنیا آوردن پر از آسیب بچگی از خانواده

شاهد کلی طلاق و خیانت پدر به مادرشون و آسیب های روانی که این مادرانِ ازدواج سنتی زدن😂

غصه نخور درست میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطش اینه میسوزی و میسازی تا پایان قراردادمگه ازدواج سنتی با عشق شروع شده؟ به مرور به بهانه بچه و غی ...

برای همینه امارطلاق زیادشده چون سنتی که عاقلانه ترهست کمترشده بااحساس زودگذرازدواج میکنندبه دوسال نکشیده طلاق

آره دیدیم چه نسلی رو به دنیا آوردن پر از آسیب بچگی از خانوادهشاهد کلی طلاق و خیانت پدر به مادرشون و ...

عذر میخوام از هودم بابت گذاشتن پست قبلی😄

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
آره دیدیم چه نسلی رو به دنیا آوردن پر از آسیب بچگی از خانوادهشاهد کلی طلاق و خیانت پدر به مادرشون و ...

تو ازدواج مدرن اصن ب بچع نمیرسه . طرف مهر میذاره اجرا

برای همینه امارطلاق زیادشده چون سنتی که عاقلانه ترهست کمترشده بااحساس زودگذرازدواج میکنندبه دوسال نک ...

الان خورده میشی ابجی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
شما بیست سال پیش ازدواج کردید!!من الانو میگم

مگه تو بیست سال پیش وجود داشتی که بدونی چه خبر بودی زندگیا اون موقع خیلی سخت تر بود فقط ادماش پوست کلفت تر بودن ، با این گوشیا و روابط زود تر از موعود نوجونا همتون دیوانه شدین

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

تو ازدواج مدرن اصن ب بچع نمیرسه . طرف مهر میذاره اجرا

آفرین من چندین و چند نمونه دیدم نرسه هم خیلیاش تا ابد بهم مشکوکن دیدم حه میگم حالا اینجا بگی همه میگن نه ما گل و بلبلیم و مرگ مال همسایس

الان هر پسری ازدواج کنه باید به عقلش شک کرد

ینی ی کامنت اگه حق باشه ..بین این همه دخترا ک عشق و عاشقی رو با لذت توصیف میکنن 😂😂 ی پسر بیاد اینو بگه .

دمت گرم

الان هر پسری ازدواج کنه باید به عقلش شک کرد

ینی ی کامنت اگه حق باشه ..بین این همه دخترا ک عشق و عاشقی رو با لذت توصیف میکنن 😂😂 ی پسر بیاد اینو بگه .

دمت  گرم

2810