2777
2789
عنوان

الان دقیقا چ حالی دارین ناراحت یاخوشحال یادلیلشم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنتول نداری بزن اروم میشه یامیخک

اره دارم.. استفاده کردم امیدوارم آروم شه😥

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
حاملم، امروز خیلی بچه رو بغل کردم، خسته شدم، پدرش اومد دو ساعت نشست بعدش خوابید دوباره تنهایی مادر و ...

عزیزم بسلامتی بچه کوچیک دارین باردارین؟ ازکجافهمیدی دعاگرفته یچیزبگم بهت اگرباورنداشته باشی ب دعا تاثیرنمیزاره

عزیزدلم نمیدونم چی بگم اروم بشی😔🫂خدابزرگ پسره میدونه؟ بعدم ازپرورشگاه مبارین

اره بهش همه چیو گفتم درجریانه .

خودم دوس ندارم فکر نمیکنم خودشم دوس داشته باشه 

اصلا خانوادشم قبول نمیکنن 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
اره بهش همه چیو گفتم درجریانه .خودم دوس ندارم فکر نمیکنم خودشم دوس داشته باشه اصلا خانوادشم قبول نمی ...

ب خانوادش چ ربطی داره قرارتوبچه داربشی خدایااین خانواده اا دست ازسرمون برنمیدارن

بازخداروشکراونم درست میشه ازخرجاتون بزنید کمتر..

خودمون خرجی نداریم،  بچه کوچیک دارم ک شیرخشکش ب سختی گیر میاد،  بجز پوشک و دارو و لباس و خیلی چیزای دیگه،  واقعا ما نسل ارزو به دلی هستیم. 

2810