2777
2789
عنوان

شوهرم اومد صدامونو ضبط کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 77 پست
چ شوهر خاله زنکی داری

چند بار خوندم تا متوجه شدم چی نوشتی.

اولش خوندم

چه شوهر خاله، زَنکی داری.

گفتم شوهر خالشم مگه بوده😂😂😂

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب شوهره خاله زنکی😑 تازه توروخراب کرده زن دایش میگه اینحرفارو پیش عروس زدم حتما عروسه بهشون انتقال ...

من الان بهش کفتم اگر فردا بحثی پیش اومد میگم که تو صدا ضبط کردی. میگه دیدی چ فنی زدم روتون و میخندید😑 

ببین این شوهرت مهمترین مهمترین و باز هم مهمترین آدم زندگیش ننه شه. نمیگم مرد مادرشو ول کنه مطلق بچسبه به زنشها نه ولی اینجور مرد میگه خار تو پای مادرم نره ولی هرچی سر زنم بیاد مهم نیست.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

😂😂😂باید نوشتارو عوض کنم باعث سو تفاهم میشه

😂😂

شایدم من خوابم میاد

چشام قیلی ویلی میره

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
من الان بهش کفتم اگر فردا بحثی پیش اومد میگم که تو صدا ضبط کردی. میگه دیدی چ فنی زدم روتون و میخندید ...

رابطه ات با مادرش چطوره؟ بنده خدا مثل من گیر کیا افتادی

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

وترسناک.ازشبترس.بادوستی کسی حرف میزنی شنودنذاشته باشه توخونه.ببین برنامه ضبط صداروگوشیت نصب نکرده

آره بخدا من میشناختمش شک داشتم بهش با اینکه ی ساله فقط دلرم باش زندگی میکنم بار اولی بود چنین چیزی ازش دیدم ولی خب بهش میخورد اینطوری باشه انتظارشو داشتم 

2810