زن داییش شوهرم باهامون اومد تو ماشین بردیم رسوندیمش . این از مادر شوهرش و خواهرشوهراش ناراحت بود علناً هم داشت ازشون پیش شوهرم بد میگفت ی لحظه شوهرم از ماشین پیاده شد نیم ساعت طول کشید تا بیاد . اقا چشمتون روز بد نبینه زنه شروع کرد بد گفتن درمورد مادرشوهرم اینا پیش من و منو سوال پیچ کرد منم چیزی نگفتما اصلا شک کرده بودم گفتم احتمالا شوهرم گوشیو گذاشته رو ضبط صدا چیزی نگم .ققط هی میگفتم بله خاله حق دارین آدم ب هر حال خسته میشه ناراحت میشه گاهی وقتا . هرچیم سوال شخصی پرسید من بدگویی نکردم اصلا اومدم خونه دیدم شوهرم داره ویسشو گوش میده😱 رفت فرستادش واسه مامانش هرجی گفتم نفرست محل نداد😑 الان میترسم ک نکنه راجب منم بد فکر کنن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آره من خودم حقوق میخونم ولی خب زنه نمیدونه ک صداشو ضبط کرده اگه بفهمه هم فک نکنم کاری کنه از شوارش م ...
فکر کنم این فقط میخواد بدونه کی پشت سرش چی میگه و مثلا به همون طرف بفهمونه که میدونه چه حسی نسبت بهش داره. در کل ادای زرنگی و ادم شناسیش رو به رخ بقیه بکشه ولی لو نده که با صدا ضبط کردن متوجه شده.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
اره قبلا بهش زنگ میزدن صدای طرفو ضبط میکرد . بعد زرنگ تر از این بود ک زن داییشو بامن تنها بزاره وقتی رفت شک کردم بهش گفتم این رفته ولی حواسشم هست من از طرز رفتارش همچیو میفهمم