نگم براتون اخر وقت بود ساعت یازده شب عجله ای رفتیم براشوهرم یه هودی بخریم از یه ست خوشم اومد رفتیم داخل مغازه گفت ۱۹۰۰ خلاصه طرف کلی تعریف ک اینا حتی تولید تهران نیس وارداتیه ماهم خوشحال عجله ای شوهرم پوشید خوشمون اومد خریدیم حالاک اومدیم خونه مارکشو نگاه کردیم نوشته با افتخار تولید ایران🤣🤣🤣🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه لباس یا هرچیزی اگر اصل باشه عمرا همچین قیمتی باشه عزیزم
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
وای اصلا از فروشنده تعجبم خیلی ادم باکلاسو شیکی بود خیلی متشخص بود چطور تونست همچین دروغی بگ🤣🤣🤣🤣
خیلی شیک و با کلاس دروغ گفت😄😃
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
عیب نداره منم پیش اومده واسم بعد اون با احتیاط خرید میکنم
منو شوهرم ک همیش گند میزنیم تو خرید یه پالتو هم چند وقت پیش من خریدم دونیم ولی باورت میشه یک هفته خداشاهده اونم شاید سه چهاربار تنم کردم استرش جر خورد بعدش دیدیم استریش انگار پوست پیازه از نازکی🤣🤣🤣