2777
2789
عنوان

یه ست دورس خریدیم فروشنده گفت وارداتیه🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 53 پست
خودم یه ساعته دارم میخندم ب شوهرم میگم چ افتخارم میکنن با افتخار 🤣🤣🤣🤣ولی خدایی دوختشو پارچش کپی ...

خیلی وقت بود اینجوری نخندیده بودم همه فکر کردن دیوونه شدم 

خیلی جدی زدی آخرش که ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفست از جای گرم میاد ن

چطور؟

آخه واقعااا دیگه به ۱و ۹۰۰ چی میدن ؟ 

میشه بگی ؟ همینه

تازه لباس یا هرچیزی اگر اصل باشه عمرا همچین قیمتی باشه عزیزم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خیلی وقت بود اینجوری نخندیده بودم همه فکر کردن دیوونه شدم خیلی جدی زدی آخرش که ...

نه جدی جنسش ب داخلیا نمیخوره🤣🤣🤣🤣 پس بذار عکس بفرستم از با افتخار کوفتیشون بیشتر بخندی😂😂😂😂

وای اصلا از فروشنده تعجبم خیلی ادم باکلاسو شیکی بود خیلی متشخص بود چطور تونست همچین دروغی بگ🤣🤣🤣🤣

خیلی شیک و با کلاس دروغ گفت😄😃

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عیب نداره منم پیش اومده واسم بعد اون با احتیاط خرید میکنم

منو شوهرم ک همیش گند میزنیم تو خرید یه پالتو هم چند وقت پیش من خریدم دونیم ولی باورت میشه یک هفته خداشاهده اونم شاید سه چهاربار تنم کردم استرش جر خورد بعدش دیدیم استریش انگار پوست پیازه از نازکی🤣🤣🤣

شاغلی ؟

خیر

2810