2777
2789
عنوان

مامانم میخواد دختر سیزده ساله رو به مرد سی ساله بده😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 172 پست

یعنی ۱۷ سال اختلاف سنی 

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونم راست میگی یا دروغ اما آدم بالغ برای اولین بار گل بکشه حالش داغون میشه ....

مسموم میشه و... حالا نازنین خواهر شما که ۱۳ ساله هم هست چطوری زنده مونده؟!

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

مدرسه اخراجش کرده

نکنه مادرت میخواد بترسونه خواهرتو ؟ منم تجربه کردم همچین موقعیتیو متاسفانه کاری از دستم برنمیومد فقط شناسناممو قایم کردم. به یکی از فامیلای مورد اعتمادتون که پدر مادرت حرفشو میخرن بگین که حرف بزنن باهاشون

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
خیلی😭الا باید خوشحال باشم که بعد این همه عذاب اخر هفته بچم رو به دنیا میارم نه اینکه قصه اینو بخورم

سرکار خانم که لیسانس داری (قصه:داستان) 

غصه: غم

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

کلا خانواده .....بچه ۱۳ ساله معتاد و دوست پسرواویلابعدم ازدواج با ۳۰ ساله؟بمونه ج... میشه چهارچوب و ...

والا ما خوب بودیم این ابجیم همچیو خراب کرده با مامانم ۴۲سال اختلاف سنی داره 

دختر ۱۳ ساله خاستگار دارررررهه؟؟

ی پسر سی ساله ب خودش اجازه میده بره جلو برا ی بچه ۱۳ ساله؟؟؟؟؟

۱۳ سالشه پارسال معتاد بوده و دوستپسر داشته؟؟؟؟؟

مامانت جای اینکه فکری کنه برای ی بچه کوچولو داره ب این فک میکنه بدتش یکی سن باباش ک ج ن د ه نشه؟؟؟؟

واقعا یا خدا 

2810