2777
2789

از صبح عصبیم بغض دارم رفتم سرخاکش ولی خوب نشدم تا اومدم خابیدم بغضم ترکیده و الان دو ساعت دارم گریه میکنم خیلی دلم براش تنگ شده میدونم اونم دلش تنگ شده شما بگین چیکار کنیم مادوتا😭😭😭😭😭

از خودم بدم میاد که وقتی میرم بیرون یا جمع فامیلا هررررجا یه جوری خودمو قوی میگیرم میخندم که همه تعجب میکنن ایا من همون دخترم که شکست خوردم ولی وقتی میام خونه باز روانی میشم خدایا این چه زندگیه شد ۱۱ ماه من چیکار کنم😭😭😭😭تورو خدا شما بگین یه چیزی اروم بشم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

دلم تنگهههه خدایا چرا نمیفهمی دلم تنگه.

دلم میخاد یه بار دیگه با چشمای قشنگش منو نگاه کنه یه بار دیگه دستشو بگیرم یه بار دیگه خدایا مگه من مستحق این حجم از غم نبودم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردمخدا دلتو اروم کنه🥲🥲🥲

کاش من میمردم میرفتم پیش خودش این زندگی من به چه درد میخوره؟ ۱۱ ماه نونمو تو خون زدم خوردم کاش یا میمیردم یا میرفتم تو کما

کاش من میمردم میرفتم پیش خودش این زندگی من به چه درد میخوره؟ ۱۱ ماه نونمو تو خون زدم خوردم کاش یا می ...

وای دور از جونت این حرفو نزن تن اون بنده خدا رو هم میلرزونی

خیلی سخته میفهمم هیچکس نمیتونه حال الانتو درک کنه

ولی دنیا همیشه رو یه پاشنه نیست

امید داشته باش 

عزیزم خدا رحمتشون کنه 🥺

اصلا من دارم به این فکرمیکنم که نامزدم تو بهشت باشه خوب من چیکار باید بکنم من که اینقدر دلم تنگه چیکار باید بکنم😭خسته شدم از این زندگی نکبتم خسته شدم 

وای دور از جونت این حرفو نزن تن اون بنده خدا رو هم میلرزونیخیلی سخته میفهمم هیچکس نمیتونه حال الانتو ...

امید داشتم یه زمانی بعد فوتش ولی دیگه ندارم چون من تا ته سیاهی رفتم امید داشتن الکیه من دارم روزی صدبار میمیرم زنده میشم از این زندگی که دارم حالم بهم میخوره

اصلا من دارم به این فکرمیکنم که نامزدم تو بهشت باشه خوب من چیکار باید بکنم من که اینقدر دلم تنگه چیک ...

می‌فهممت عزیزم واقعا خیلییی خیلیی سخته دور و اطرافیانم بودن می‌دیدم چجور دارن آب میشن از غم 🥺

ولی عزیزم اون بنده خدا هم مطمئن باش از اینکه تو براش آنقدر ناراحتی و گریه می‌کنی خیلی ناراحت میش

غم ها را نمی‌توان کم کرد خودت را باید زیاد کنی