2777
2789
عنوان

احساس میکنم دوستم بهم حسادت میکنه

275 بازدید | 51 پست

من ی دوستی دارم هروقت یک‌کاری رو انجام میدم بهم میگه بده زشته لباس میخرم میگه بهت نمیاد مو رنگ میکنم میگه زشته پیرسینگ میزنم میگه درش بیار ولی خودش دقیقا وقتی موهامو مشکی کردم و پیرسینگو در اوردم و لباسمو انداختم رفت از بس گفت زشته خودش رفته دقیقا ی لباس اون شکلی خریده و موهاشو دقیقا رنگ قبلی موهام کرده پرسینگم دقیقا لب زده جایی ک من زده بودم بهم گفت زشته چیکار کنم بنظرتون حسادت میکنه یا من اشتباه میکنم؟

اگر همینطور باشه که میگی ، خیلیارو دیدم اینطوری بود روابطشون

اول از همه که فاصله بگیر ازش چون اگر اینکارو نکنی اعصاب خودت به هم میریزه

و دوم اینکه اگر همینه که میگی قطعا حسادته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست فکر کردیحالا مطمعنی دوستته؟ یا واسه رودربایسی باهاش دوست موندی؟اگه دلت نخواست جواب نده فقط خودت ...

نه واقعا خیلی دوسش دارم تنها کسی ک توی دنیا دارم همین رفیقمه

اگه کسی خونوادش به شدت منفی و حسود و ظالم باشن و تک افتاده باشه باید چیکار کنه؟

خوب باید تا جای ممکن ارتباطشو کمرنگ کنه نسبت خونی دلیل نمیشه آدم همه رو تحمل کنه

کاربر آقا

بگو فقط با این ادم چطور رفاقت میکنی

نمیدونم‌فکر میکنم من دارم اشتباه برداشت میکنم 

ولی از زمانی ک باهاش رفاقت کردم اعتماد بنفسم اومده پایین همش بهم میگه برو باشگاه خیلی خجالت میکشم از خودم قبلا خیلی خودمو دوست داشتم الان متنفرم از خودم

میترسم اشتباه فکر کنم و گناه کنم بابت این فکرم

ببین اخه اگر همینطور باشه که میگی ( بی اغراق ) واقعا حسادته حتی یک لحظم شک نکن بهش!

اینجور ادما ی نوع بیماری دارن که از سر کمبود اعتماد به نفس اینجوری میشن.

2810