میدونید ۷ سالم بود که خواهرم ازدواج کرد خوشحال بودما اما بعدا سر اینکه دیگه پیشم نبود زیاد که باهم وقت بگذرونیم بغضی میشدم.بچه دار شد و الان دوباره بارداره.با همه دعوا و آشتیا دوسش دارم هم خودش هم بچه اش.من مسافرت تنهایی خیلی دوس دارم و تجربه جدیدیه منظورم منو و پدر و مادرمه ولی خب نشده و خواهرم هم بودن یا کسای دیگه و کلا ما اکثرا خواستیم جایی بریم بهش میگیم.چند وقت پیش گفت که بلیط کنسرت گرفتن.راستش نمیدونم چم شد اما به روی خودم نیاوردم.گفت که میدونستم نمیای.آخه قبلش مامانم گفت میخواست برای سارا )اسم مستعار( هم بگیرید.میدونید آخه من دوس دارم همیشه با خانواده برم.مامان و بابام توی نسل دیگه ای بودن و یسری کارا انجام نمیدادن و یسری جاها نمیرفتند منم همه توانم را میزارم که تا جایی که بشه تجربه کنند حتی اگه مقاومت کنند و نخوان.میدونید منم درک میکنم میخواستن با دوستاشون برن که فامیل هم هستیم.منم چند وقت پیش میخواستم بریم اما خب نشد دیگه رفتیم سفر و خونمون را درست کردیم.ولی به نظرم میگفتن بهم بهتر بود آخه منکه نمیرفتم ولی یه احترام بود آخه ما همیشه میگیم البته منم مخالفم ولی خانوادم دلشون نمیاد.منم سنم زیر ۲۰ و ۲ تا خواهر هستیم
احساستو کنترل کن همه مثل تو مهربون نیستن دلسوز نیستن
سعی میکنم
بعد خودش دید که انگار یجوری شدم البته به نظر خودم اصلا ضایع نبودم چونکه خیلی کنترل کردم ولی خب منو بزرگ کرده و فهمید و گفت چون میدونستم نمیای منم واقعا نمیرفتم اگه میگفت چون از سریار بودن بوم میاد اگه مثلا یه تعارف زد که بیا میخوایم بریم بیرون خودشم میدونه هیچوقت نمیرم
راستش منم نمیگم دلسوزی و مهربون چون منم گاهی خسته میشدم گاهی پشت سرش حرف میزدم که چرا فلان کرد ما هم خسته شدیم اما نمیدونم چرا الکی بغضی میشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
←•🌍در بيابانهایتاريکو ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمیرسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشاتصاحبالزمانعج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّعلی، از تو شنیدندارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
ب خاطر دل مهربونت هست.توقع داری بقیه مثل خودت باشن اما نیستن.
راستش منم مهربون نیستم شاید درموردش پیش بقیه ن ها ولی پیش مامانم گفته باشم یچیزایی ولی آخرش خواهرمه اونم بد نیس تا جایی که باشه بفکر هست کلاس داشتم منو میبرد