2777
2789
عنوان

صحبت دلی دارم باهاتون با بغض اگه دوس داشتی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 34 پست
احساستو کنترل کن همه مثل تو مهربون نیستن دلسوز نیستن

سعی میکنم 

بعد خودش دید که انگار یجوری شدم البته به نظر خودم اصلا ضایع نبودم چونکه خیلی کنترل کردم ولی خب منو بزرگ کرده و فهمید و گفت چون میدونستم نمیای منم واقعا نمی‌رفتم اگه میگفت چون از سریار بودن بوم میاد اگه مثلا یه تعارف زد که بیا میخوایم بریم بیرون خودشم میدونه هیچوقت نمیرم

راستش منم نمیگم دلسوزی و مهربون چون منم گاهی خسته میشدم گاهی پشت سرش حرف میزدم که چرا فلان کرد ما هم خسته شدیم اما نمیدونم چرا الکی بغضی میشم

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم زود بغضی میشم ناراحت میشم

ببین خب خودتو بزار جاش مگه دوسداری همه مسافرت‌ها و خانوادت به اونم میگن بیا یه لحظه فک کن ازدواج کردی قرار بری کنسرت بایه سری آدم دیگه به اونم میگی بیاد

میگم چرا برا تو بلیط نگرفت؟؟

گفت میدونستم که نمیای 

منم اگه میگفت شاید میرفتم ولی خب نگفت دیگه حتما میخواستن تنها باشن یا با دوستاشون که فامیلامون میشن

من پدرم ۵۵ و مادر ۴۶ ساله هستند و زیاد دوس ندارن که برن همچین جاهایی و آهنگ و اینا زیاد دوس ندارن برای همین مامانم گفت میخواست برای ترنم بلیط بگیرید

مهدوی ها🌝🧡

بیاید تاپیک قبلم

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
من بسیار ضربه خوردم از این مهربونی جوری که الان به هیچکس نمیتونم اعتماد کنم دورم خلوته و اینجوری راح ...

منم حدودا همینطورم ولب نمیدونم چطور زودرنج نباشم

سعی میکنم بعد خودش دید که انگار یجوری شدم البته به نظر خودم اصلا ضایع نبودم چونکه خیلی کنترل کردم ول ...

چون خواهرتو‌خیلی دوست داری ادما از دست کسایی‌که خیلی دوسشون دارن زود ناراحت میشن مخصوصا خواهر بزرگ‌تر که مثل‌مامان دوم‌ادم‌هست

مطمئن باش عمدی نبوده کارش  اگه‌همیشه اینجور‌کاری نمیکنه

قدر همو‌بدونید جای خواهر جداست واقعا❤️

❤Che khobe ke daramet
ببین خب خودتو بزار جاش مگه دوسداری همه مسافرت‌ها و خانوادت به اونم میگن بیا یه لحظه فک کن ازدواج کرد ...

نمیدونم شاید نه ولی خودش شرایطم میدونه میدونه که پدر و مادرم دیگه ازین کارا دوس ندارن

من به احتمال ۹۰ درصد نمی‌رفتم ولی تعارف میکرد خوب بود 

مسافرت هم در اصل اونا با ما میان در صورتی که حتی یکبار گفتم دوس دارم تنها بریم ولی گفتن نمی‌آیم ولی اومدن تهش

میدونی ناراحتی عمیقه و فراموش نمیشه اما خوشحالی خیلی زودگذره

ناراحتیم فراموش میشه یکم زمان بیشتری میخواد دلت گرفته و دلخوری ناراحتی از عزیزترین آدما یکم سختره چون توقعت ازشون بیشتره 

ب خاطر دل مهربونت هست.توقع داری بقیه مثل خودت باشن اما نیستن.

راستش منم مهربون نیستم شاید درموردش پیش بقیه ن ها ولی پیش مامانم گفته باشم یچیزایی ولی آخرش خواهرمه اونم بد نیس تا جایی که باشه بفکر هست کلاس داشتم منو می‌برد

ولی من زیادی زودرنجم

2810