2777
2789

شنیدین میگن اول ازدواج دو طرف پر از شور و شوقن و بعد از یه مدت برا هم عادی میشن؟ 

من و شوهرم دو سال تو عقد بودیم و البته تو دوران عقد هم تقریبا با هم زندگی میکردیم ولی نصفه نیمه و الانم تقریبا شیش ماهه با هم سر زندگیمونیم. 

مشکلات خیلی خیلی زیادی هم داشتیم،  بحث داشتیم و خیلی اذیتمون کردن و بدترین بلاها رو سر من و شوهرم آوردن. 

دیگه مثل روز اول با دیدن همدیگه تپش قلب نمیگیریم و لکنت زبون نمیگیریم، یا مثل روز اول که فقط خوبیای همو میدیدم نیستیم و الان بذیای همو میدونیم و یه سری از اخلاقای همدیگه رو هم اتفاقا دوس نداریم ولی هنوزم مثل روزای اول با هم گرمیم، همو خوشحال و سورپرایز میکنیم.  با هم خوش میگذرونیم و همیشه برا همدیگه داغ و پر شور و شوقیم و قربون صدقه ی هم میریم و از هر کاری لذت میبریم. 

این حس برای شما تا چند سال اول ازدواج دووم داشت؟  اخه خیلیا میگن اولشه و چند سال دیگه همه چی تموم و عادی میشه. 

میخوام بدونم اون چند سال دیگه دقیفا چند سال دیگه ست یرا هر کس 

برای بعضیا ۸۰ سال برای بعضیا هشت ماه این بستگی به شما داره بیشتر😅چیز قطعی و ثابتی نیست عزیزدلم

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز ثابتی نیست و به هزاران چیز بستگی داره

بیشتر شنیدم بعد از بچه دیگه مثل سابق نمیشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اون شور اولیتون از بین رفته حسی که الان دارید حس ماندگاریه پرده های خوشبینی و عشق کورکورانه از بین رفته و واقعیت یکدیگر رو دارید می بینید دیگه از دیدن هم لکنت نمیگیرید ولی با عشق هم رو نگاه می کنید امیدوارم این عشق هیچوقت تبدیل به کینه نشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ب نظر من خب ادم ها با تفاوت هایی ک با هم دارن کنار هم قشنگن

و شما سعی کن زندگیتو پر شوق و ذوق کنی به زندگیت با همسرت اب و تاب بده تا اونم ذوق کنه و هر چقدر شادیه بیشتر باشه همسرت بیشتر وابستت میشه

واقعا خانواده دو طرف خيلي موثرن خيلي حمايتاشون كمك كنندس براي موندگاري حال خوب

خب ما خانواده بدترین حال رو به ما دادن،  به معنای واقعی کلمه همه جور ما رو شکنجه ی روحی کردن. 

ولی ما چون دو تامون زخم خورده ایم و جفتمونم مهربونیم و همو درک میکنیم.  تنها تکیه گاه همیم و فقط همدیگه رو داریم.  در حد ماهی دو سه بار بحثمون میشه ولی ۲۷ روز ماهو داریم قربون صدقه ی هم میریم و تفریح میکنیم و به هم به روشای مختلف عشق میدیم 

2810