2777
2789
عنوان

شوهر بیش از حد شکاک زندگیم داره از هم میپاشه🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 53 پست
۱۶ سالشه!؟😐😐خیلحب پس طرف پدوفیلیه و دنیارو شبیه خوودش میبینهپیشنهاد میکنم فیلم کوتاه عروس عروسک بد ...

آره هم خودش گفت هم تو اطلاعات کاربری نوشته ۱۶

بعد نوشته نمیذاره مدرسه برم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیزم پدوفیل نیست استارتر میگه دوستش داشته من خودم پدوفیل به کسی میگم که به زور همسر سن پایین بگیره ...

استارتر عقلش در همین حده بهرحال بچس

اوونی ک اومده ی بچه رو خام خودش کرده و الانم ب همه چی شک داره بخلطر پدوفیلی بودن و منحرف بودنشه ک همه رو شبیه خوودش میبینه

تو فیلم عروس عروسک بدست هم دختره رو شستشوی مغزی داده بودن تا با ی پدوفیل زندگی کنه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره هم خودش گفت هم تو اطلاعات کاربری نوشته ۱۶بعد نوشته نمیذاره مدرسه برم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

معلومه ک نمیذاره

مدرسه ک هیچ نمیذاره پاشو ا در بیرون بزاره

ی ابزار میخواد خب

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
نح دوسش دارم 13 سالم بود مجازی اشنا شدیم پام وایساد ولی اینجوری نبود

بیخشید شما تو ۱۳سااگی عقل داشتی ک‌شوهر آینده انتخاب کنی؟؟

ننه بابات باید میزدن تو دهنت نه اینکه بدنت به یه پدوفیل روانی

پای چیت وایساد؟؟پای بی پولیات؟؟

یعنی چی پام وایساد؟

بچه ی ۱۳ ساله چی داره ک یکی پاش وایسه؟!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
معلومه ک نمیذارهمدرسه ک هیچ نمیذاره پاشو ا در بیرون بزارهی ابزار میخواد خب

خودشم همچین ناراضی نیست انگاری

وایییییی دقیقا داشتم به همین فکر میکردم 🤣🤣🤣🤣🤣

دیوانه شدم بخدا

گمونم منظورش اینه چون دادگاه اجازه ازدواج دختر ۱۳ ساله رو نمیداده پاش وایساده تا۱۵سالش بشه و بگیرتش

شوهرت مریضهاینکه قبول کنه درمون کنه یه طرف فراینده درمان و مدت زمانشم یه طرف دیگه باید ببینی درمان م ...

اون هیچوقت نمیاد واسه درمان اون معتقده من مریضم و خ رابم

زَنِ‌رِـضآ

برو عزیزم سر درس و مشقت

از این زندگی چیزی در نمیاد 

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

ببین خود استارتر اونطور که مشخصه دوست داشته بدو بدو ازدواج کنه و کسی مغزشو شستشو نداده

خودش ک نمیفهمه چی ب‌چیه

تصورش از ازدواج یه لباس تور توریه و ناز کشیدن شوهرش

ننه باباش باید به هرچیزی متوسل شن تا از سرش بیوفته

به خانواده هاتون بگو جلوش وایسن بگو من طاقت این رفتارش رو ندارممگه زندانی گرفته

خانواده اون یکین بدتر از خودش منو دعواکردن از خونه شون بیرون کردن و هربلایی که خاستن سرم اوردن هیچ کاریم برام نکردن گفتن خونه نمیگرن 

زَنِ‌رِـضآ

عزیزم پدوفیل نیست استارتر میگه دوستش داشته من خودم پدوفیل به کسی میگم که به زور همسر سن پایین بگیره ...

ما همو دوس داشتیم من هنوزم دوسش دارم ولی هرچی میگم بیا این کارو کنیم میگه نح میگم بیا بریم بیرون میگه بریم بیرون ادما مارو ببینن همین پریشب رفتیم بیرون بستنی بگیریم بستنی گرفت اورد تو ماشین گفتم بریم همونجا بیرون بخوریم گف نح گفتم بریم پارکی جایی برد ساحل تو تاریکی همین امروز گفتم بریم تو محلمون دور بزنیم رفتیم تا بیایم یه کلمه حرف نزد یه لبخند نزد اصلا همه ادمای دنیا دور از جان شما و بقیه خانمای سایت همه رو خراب میدونه

زَنِ‌رِـضآ

ما همو دوس داشتیم من هنوزم دوسش دارم ولی هرچی میگم بیا این کارو کنیم میگه نح میگم بیا بریم بیرون میگه بریم بیرون ادما مارو ببینن همین پریشب رفتیم بیرون بستنی بگیریم بستنی گرفت اورد تو ماشین گفتم بریم همونجا بیرون بخوریم گف نح گفتم بریم پارکی جایی برد ساحل تو تاریکی همین امروز گفتم بریم تو محلمون دور بزنیم رفتیم تا بیایم یه کلمه حرف نزد یه لبخند نزد اصلا همه ادمای دنیا دور از جان شما

و بقیه خانمای سایت همه رو خراب میدونه

زَنِ‌رِـضآ

2810