من بهمن 1402 عقد کردم همون شب عقد انقد گیر دادن شالم نیوفته همه اعضای خانوادش میومدن شالمو دروس میکردن و حتی نزاشت برقصم چون مثلا مردای فامیل بودن ولی بازم هیچ چن روز اول خوب بود ولی وقتی خاله عمه دایی هرکس دعوتمون کرد منو نبرد گفت نمیخام کسی ببینتت 14 روز عید منو خونه شون نگه داشت حتی خونه خودشون مهمون میومد منو تو اتاق نگه میداشت همه فامیلا واسه عید دعوت کردن نبردتم حتی خونع مامانم مهمون اومد منو نبرد بچه ها خسته شدم ناراحتم خیلی دوسش دارم نمیزاره مدرسه برم نمیزارم هیچ کلاسی برم حتی خرداد ماه که عموم فوت شد منو فقط واسه ختم میبرد یا مراسمایی که مسجد بود میبرد بعد میاورد باز خونه خودشون دلم و پاره کرد دارم دیوونه میشم اگه یجا یه پسر رد شه من سرم بالا باشه میگه تو واسه اون این کارو کردی خنده رو نیست حتی نمیدونم دوسم داره یا نه فقط موقع رابطه یکم مهربون میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....//// پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....
عزیزم پدوفیل نیست استارتر میگه دوستش داشته من خودم پدوفیل به کسی میگم که به زور همسر سن پایین بگیره ...
ما همو دوس داشتیم من هنوزم دوسش دارم ولی هرچی میگم بیا این کارو کنیم میگه نح میگم بیا بریم بیرون میگه بریم بیرون ادما مارو ببینن همین پریشب رفتیم بیرون بستنی بگیریم بستنی گرفت اورد تو ماشین گفتم بریم همونجا بیرون بخوریم گف نح گفتم بریم پارکی جایی برد ساحل تو تاریکی همین امروز گفتم بریم تو محلمون دور بزنیم رفتیم تا بیایم یه کلمه حرف نزد یه لبخند نزد اصلا همه ادمای دنیا دور از جان شما و بقیه خانمای سایت همه رو خراب میدونه
عزیزم پدوفیل نیست استارتر میگه دوستش داشته من خودم پدوفیل به کسی میگم که به زور همسر سن پایین بگیره ...
ما همو دوس داشتیم من هنوزم دوسش دارم ولی هرچی میگم بیا این کارو کنیم میگه نح میگم بیا بریم بیرون میگه بریم بیرون ادما مارو ببینن همین پریشب رفتیم بیرون بستنی بگیریم بستنی گرفت اورد تو ماشین گفتم بریم همونجا بیرون بخوریم گف نح گفتم بریم پارکی جایی برد ساحل تو تاریکی همین امروز گفتم بریم تو محلمون دور بزنیم رفتیم تا بیایم یه کلمه حرف نزد یه لبخند نزد اصلا همه ادمای دنیا دور از جان شما