2777
2789
عنوان

گیر کردم توی اوایل زندگیم و گذشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 37 پست

منم همینطور بودم 

با این تفاوت که قیدشونو زدم دیگه،الآن خیییلی اعصابم آرومتره و آرامش دارم،به شوهرمم گله نمیکنم چون بی فایده ست.

الآن که نمیبینمشون اون خاطرات تلخ هم کمتر شده

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مث شمام خواهراش وخانوادش خیلی ادیتم کردن بااینکه عقدم فعلا بادم نمیره شوهرمم میگ کینه ای

خیلی بده عزیزم به شوهرت بگو یا این مسئله رو حلش کن ..چون بعدا خیلی اذیت میشی

منم همینطور بودم با این تفاوت که قیدشونو زدم دیگه،الآن خیییلی اعصابم آرومتره و آرامش دارم،به شوهرمم ...

من شوهرم میگه نمیشه رفت و امد نداشته باشیم ..خانواده باید رفت و امد داشته باشه..و دیدن همانا و زنده شدن خاطرات تلخ گذشته هم همانا

چقدر قشنگ مهربون...کاش توی ذهنم میرفت ..هرچی میگم بابا مگه تو خدایی ولکن ببخش ..باز دوباره برمیگردم ...

ببین یه بار ادما زندگی میکنن 

اون بیرونم هیچ خبری نیست 

گول زندگیای بقیه رو نخور هرکسی یه جوری اوایل ازدواج همو اذیت کردن یا بعضیا اخرش همو اذیت میکنن 

شما الان به شناخت رسیدین قلقای هم دستتون اومده این فرصت با عشق زندگی کردنو از خودمون نگریم هیچکی نمیتونه تضمین کنه شما یه ماه دیگه دور ازجونتون هستین یا نه 

پس استفاده کنین 

به نظرم این اقا این نمیدونست اون موقع بعد که اومدجبران کنه تو نپذیرفتی هم اگه اذیتش کنی که شماهم همونقد دلخورش کردی

میدونم سخته ولی به قول مجتبی شکوری زندگی خوب ساختنیه 

خیلی بده عزیزم به شوهرت بگو یا این مسئله رو حلش کن ..چون بعدا خیلی اذیت میشی

عزیزم مقصرشوهرم چون هرچیزی روبراشون تعریف میکنه اوناهم دخالت میکنن فکرکن بهش میگن طلاقش بده اینم مث ربات