2777
2789
عنوان

بنظرتون هتل بهتره یا سوییت خونه لطفا تجربه هاتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 48 پست
اگه بخوای و بتونی بیشتر هزینه کنی از غذای اماده استفاده کنی صددرصد از همه لحاظ هتل بهتره غذات بی درد ...

خیلی سخته بخاطر پول 

آخه ما می‌خوایم مبل بخریم داریم میریم شیراز کلی هم خریدا دیگه شبی دوسه تومن هتل خیلیه هوووف

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته بخاطر پول آخه ما می‌خوایم مبل بخریم داریم میریم شیراز کلی هم خریدا دیگه شبی دوسه تومن هتل ...

دیگه امنیت میخوای مایه بیشترم باید بدی خود دانی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
هر جا شام و ناهار در اختیارتون می ذارن همونجا برومن که عاااشق هتل هستم ...یا هر جایی مثل هتلفکر کن م ...

اره کلا تو هتل بودن به من حس خیلی خوبی میده واقعا وایب خوبی داره نسبت به سوییت...

شبی ی تومن مثلا. می‌خوایم بریم شیراز

اتفاقا ممنم در شیراز دنبال هتل هستم

رفتی شیراز منو ریپ‌ می زنی بهم اطلاعات بدی؟

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
اتفاقا ممنم در شیراز دنبال هتل هستمرفتی شیراز منو ریپ‌ می زنی بهم اطلاعات بدی؟

باشه عژیزم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

خیلی سخته بخاطر پول آخه ما می‌خوایم مبل بخریم داریم میریم شیراز کلی هم خریدا دیگه شبی دوسه تومن هتل ...

خب یه تحقیق کن ببین هتل با کیفیت با قیمت مناسب تر پیدا میشه؟ اگر نشد و برات جور نبود یه سوییت تمیز اجاره  کن خودت اشپزی کن از نظر اقتصادی خیلی برات به صرفه تره

هتل که غذا نمیده. فقط صبحونه میده.ناهار و شام رو باید جدا پرداخت کنی که اونم تو هر رستوران دیگه ای م ...

خب اره دیگه ناهار و شامو اگه بخوای میتونی از رستوران هتل استفاده کنی نخوای همکه ن ولی خب اگه بخوای خودت اشپزی کنی تنها راه سوییته 

هر جا شام و ناهار در اختیارتون می ذارن همونجا برومن که عاااشق هتل هستم ...یا هر جایی مثل هتلفکر کن م ...

عزیزم هتل بزرگ شیراز که گرونترینه هم فقط صبحانه میده همه فقط صبحانه میدن

2810