میخوایم بریم مسافرت بنظرتون خیلی تفاوت دارن؟از چ نظر
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از نظر امنیت اصلا شاید توی سویت دروبین مخفی گزاشتن میبینتتون چون هیچ قوانین و مرجع خواصی ندارن اما هتل حتی واسه ورود شناسانه لازمه پس..
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اگه بخوای و بتونی بیشتر هزینه کنی از غذای اماده استفاده کنی صددرصد از همه لحاظ هتل بهتره غذات بی دردسر امادست امکانات همه چی در اختیارت از هر نظر بهتره
ولی اگر به خاطر قضیه اقتصادیش میخوای خودت اشپزی کنی و غذا درست کنی خب طبیعتا باید سوییت اجاره کنی
از نظر امنیت اصلا شاید توی سویت دروبین مخفی گزاشتن میبینتتون چون هیچ قوانین و مرجع خواصی ندارن اما ه ...
خیلی سخته بخاطر پول
آخه ما میخوایم مبل بخریم داریم میریم شیراز کلی هم خریدا دیگه شبی دوسه تومن هتل خیلیه هوووف