میخوایم بریم مسافرت بنظرتون خیلی تفاوت دارن؟از چ نظر
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
قطعا سوئیت نظر منه البته،اولا اینکه بزرگتره و دلت نمیگیره راحت تری ولی هتل یه اتاق و احساس خفگی میکنی وبعدم سوئیت اشپزخونه داره شاید خودت خواستی چایی دم کنی یا غذایی چیزی گرم کنی منکه تو سوئیت راحت ترم
زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قطعا سوئیت نظر منه البته،اولا اینکه بزرگتره و دلت نمیگیره راحت تری ولی هتل یه اتاق و احساس خفگی میکن ...
اره عزیزم عالیه فقط بخاطر اینکه تمیز نیست میگم
بهترین سوییت هم بگیری خدا میدونه ی روز قبل از تو چیشده اونجا مخصوصا رابطه های ........
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
ولی خب ی جا پیدا شد خداروشکر همه چیزش عالیه اگر رفتم راضی بودم بهت معرفیش میکنم گلم