2777
2789
عنوان

کاری که همسرم با من کرد دشمنم نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3045 بازدید | 162 پست

رفتنی میره موندنی وایمیسته ناراحت چی هستی مثل من نشو ک همون اول به هربهانه ای ساز رفتن میگرفت با اینکه تو عقد پردمو زد چند بار گفت ب درد هم نمیخوریم خدا میدونه چند بار ب پاش افتادم الان بعد 4 سال صبوری و ساخت و پاخت و بدبختی و زن خوب بودن و کتک خوردن و فحش و بدن دهنی به جون خریدنش باید دیشب لشمو تنهایی از بیمارستان جمع میکردم ک اقا زد سرمو شکست حتی بیمارستان منو نبرد ب جاش رفت خونه ننش خاک تو سر. حالم ازش بهم میخوره میبینم اونهمه عشقی ک بهش داشتم کجا با همه ی بدبختی هایی ک سرم اورد این نفرتی ک دارم کجا دوست دارم نباشه کلا محو شه سپردمش ب خدا توام دلتو صاف کن واگذارش کن و دیگ ن پیام بده ن زور بزن ادم باشه خودش پیام میده از من ب تو نصیحت گول قلبتو نخور و صبور باش  

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس سعی کن آروم باشی و به زمان واگذار کن اگه برگشت یکم کم محلی کن زیاد اشتیاق نشون نده بزار بفهمه کار ...

خیلی حالم بده 

حتی پیج کاری رو بلاک کرده کلی پست مشترک داشتیم من سی هزارتا فالور دارم 

حس میکنم آبروم رفته 

خب دیروز اینکارو کرد الان دو روز شد دیگه

آها فک کردم امروز بحثتون شده . بهرحال ک تا کی میخواد بلاک کنه و نزنگه قطعا بزودی خودش پیامی میده  و وقتیم میدونی بد میاد ب کسی چیزی نگو . بای خط دیگه نمیتونی بهش پیام بدی اگه مقصر بودی غذر خواهی کنی و خلاصه حرفاتو بش بزنی

2810