2777
2789

ن شوهر ن خانواده ن خواهروبرادر ن دوستی هیچکس. حس میکنم همه جای دنیا اضافیم. واقعا هیچکس بهم زنگ نمیزنه بگه حالت خوبه؟ دلم برات تنگ شده! خدایااااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حس میکنم فقط همسرم دوستم داره 

بقیه چشم دیدنم رو ندارن ولی اصلاااااااااا مهم نیست

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

من خودم چندساله آدمای دورمه و به تعداد انگشتای 1 دستم کردم و خیلی راضیم و آرامش دارم

نیاز ندارم کسی دوستم داشته باشه جز اونی ک میخام 

حتی اگ خونوادم باشن وقتی برام ارزش قائل نشن و من و نخوان و براشون مهم نباشم میزارمشون کنار

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
خانواده شوهره من....از دم..‌‌تمامه کسایی که از خونه همسرم هستن،از من متنفرن....واقعا ننیدونم چرا...‌

ب درک مث خانواده شوهرمن ک شوهرمو ب جونم انداختن چندروز درگیریم ازم دورش کردن

میدونی چرا مهم نیس؟ چون حس میکنی شوهرت دوست داره.

به جایی رسیدم ک فقط وفقط خودم مهمم 

حتی اگر ی روز احساس کنم همسرم هم دوستم نداره بیخیالم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
2810