mahyamaleki مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 192 عنوان کلاهبرداری ارز 89 بازدید | 26 پست سلام دوستان کسی براش پیش اومده که تو گروه یا کانال یا حتی دیوار آگهی کار دیده باشه و کارش این باشه ک ب حسابتون پول بزنن براشون خرید ارز(تروون) کنید؟؟؟ امروز | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahyamaleki مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 192 من ، کلاهبردارین! من دوبار پول زدن ارز خریدم ولی کل پول رو نمیگفت بگیر یه مقدارشو میگفت بزن ب ی کارت دیگه شک کردمدیگه نخریدم و پولو نگه داشتم حالا زنگ زدم پلیس فتا میگه پولشوئی هست باید برم دفتر قضایی شکایت کنمنگرانم نیان بگیرنم؟؟؟
سمارت عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1101 این کارو کردین؟؟؟ نه مگه دیونم. تابلو بود کلاهبرداری بود. یارو میخواسته پول موادشو جابجا کنه، وگرنه اصلا منو نیاز نداره!
سمارت عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1101 من دوبار پول زدن ارز خریدم ولی کل پول رو نمیگفت بگیر یه مقدارشو میگفت بزن ب ی کارت دیگه شک کردمدیگه ... چقدر بود؟
mahyamaleki مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 192 چقدر بود؟ این پول فیشینگ حساب مردم هستیه بار ۵ زد یه ۳ از ی صرافی یه ۱ هم از یه جای دیگه ارز خریدم ۷۰۰هم حساب زنیکه۳۰۰هم خودمبار دوم ۵ زد ۲ رو زدم ب حساب اون زنیکه ۳ هم نخریدم ،گفت بخر ،الکی گفتم نشد ولی اگر زودتر دوزاریم میفتاد اون ۲ رو هم نمیزدم واسه زنیکه.
سمارت عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1101 من دوبار پول زدن ارز خریدم ولی کل پول رو نمیگفت بگیر یه مقدارشو میگفت بزن ب ی کارت دیگه شک کردمدیگه ... بعید میدونم بگیرنتون . شما گزارش دادی. پرسیدن میکی اول شک نکردم ، بعدا شک کردم. بعد خود این صرافیا موقع ثبت نام اگه خاطرتون باشه زنگ میزنن بهتون هشدار میدن اصلا راجب این موضوع . الانم بگید یادم نبوده دیگه میخوان چکار کنن
mahyamaleki مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 192 بعید میدونم بگیرنتون . شما گزارش دادی. پرسیدن میکی اول شک نکردم ، بعدا شک کردم. بعد خود این صرافیا ... اره دقیقا بهم گفتن از کسی که نمیشناسید پول نگیرید ارز بخرید من خر گفتم این شرکته شماره ثبت دارهداداشم معرفی کرد خودش الان ۸ ماهه داره همین کارو میکنه ولی اون ادمین بوده ب حسابش پول نیومده فقط بابت ادمینی پول میگرفتهامروز شوهرم زنگ زد هرچی از دهنش دراومد بهش گفت😥😥😥خیلی خجالت کشیدم
دخترک_دهاتی عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 405 اره دقیقا بهم گفتن از کسی که نمیشناسید پول نگیرید ارز بخرید من خر گفتم این شرکته شماره ثبت دارهداداش ... شوهرت به برادرت بد و بیراه گفته؟برادرت ادمین همین شرکتا هست؟درآمدش چطوره؟
سمارت عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1101 اره دقیقا بهم گفتن از کسی که نمیشناسید پول نگیرید ارز بخرید من خر گفتم این شرکته شماره ثبت دارهداداش ... نه حالا خدا رو شکر شما زود فهمیدی! نهایت یخورده جریمه کنن دیگه. باز شاید بهتر باشه اینجا از یه وکیلم مشورت بکیرید
سمارت عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1101 شوهرت به برادرت بد و بیراه گفته؟برادرت ادمین همین شرکتا هست؟درآمدش چطوره؟ کلایهبرداریه ،شما چکار درآمدش دارین ؟ 😅
دخترک_دهاتی عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 405 کلایهبرداریه ،شما چکار درآمدش دارین ؟ 😅 کنجکاو شدم درآمد ادمینی رو بدونم چون گاهاً میشنوم با پول ادمینی طرف ماشین خوب خریدهضمناً شما چکار سوال مت دارین؟😅
mahyamaleki مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 192 شوهرت به برادرت بد و بیراه گفته؟برادرت ادمین همین شرکتا هست؟درآمدش چطوره؟ اره شوهرم از اولش گفت ول کن نمیخواد اینکارو کنی اره غروب بهش گفتم اینجوریه تعجب کردانگار نمیدونست نمیدونم موندم ،خوبه این کار دومشه مثلاکار اولش خوبه وضعش خوبه نمیدونم چرا اینکارو انجام میده
mahyamaleki مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 192 کنجکاو شدم درآمد ادمینی رو بدونم چون گاهاً میشنوم با پول ادمینی طرف ماشین خوب خریدهضمناً شما چکار سو ... دعوا نکنین🤣🤣🤣 خوبه روزی ۱ درآمد داره