2777
2789
عنوان

کلاهبرداری ارز

89 بازدید | 26 پست

سلام دوستان کسی براش پیش اومده که تو گروه یا کانال یا حتی دیوار آگهی کار دیده باشه و کارش این باشه ک ب حسابتون پول بزنن براشون خرید ارز(تروون) کنید؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ، کلاهبردارین!

من دوبار پول زدن ارز خریدم ولی کل پول رو نمیگفت بگیر یه مقدارشو میگفت بزن ب ی کارت دیگه شک کردم

دیگه نخریدم و پولو نگه داشتم حالا زنگ زدم پلیس فتا میگه پولشوئی هست باید برم دفتر قضایی شکایت کنم

نگرانم نیان بگیرنم؟؟؟

چقدر بود؟

این پول فیشینگ حساب مردم هست

یه بار ۵ زد یه ۳ از ی صرافی یه ۱ هم از یه جای دیگه ارز خریدم ۷۰۰هم حساب زنیکه

۳۰۰هم خودم

بار دوم ۵ زد ۲ رو زدم ب حساب اون زنیکه ۳ هم نخریدم ،گفت بخر ،الکی گفتم نشد ولی اگر زودتر دوزاریم میفتاد اون ۲ رو هم نمیزدم واسه زنیکه.

من دوبار پول زدن ارز خریدم ولی کل پول رو نمیگفت بگیر یه مقدارشو میگفت بزن ب ی کارت دیگه شک کردمدیگه ...

بعید میدونم بگیرنتون . شما گزارش دادی. پرسیدن میکی اول شک نکردم ، بعدا شک کردم. بعد خود این صرافیا  موقع ثبت نام  اگه خاطرتون باشه زنگ میزنن بهتون هشدار میدن اصلا راجب این موضوع . الانم بگید یادم نبوده دیگه میخوان چکار کنن

بعید میدونم بگیرنتون . شما گزارش دادی. پرسیدن میکی اول شک نکردم ، بعدا شک کردم. بعد خود این صرافیا ...

اره دقیقا بهم گفتن از کسی که نمیشناسید پول نگیرید ارز بخرید من خر گفتم این شرکته شماره ثبت داره

داداشم معرفی کرد خودش الان ۸ ماهه داره همین کارو میکنه ولی اون ادمین بوده ب حسابش پول نیومده فقط بابت ادمینی پول میگرفته

امروز شوهرم زنگ زد هرچی از دهنش دراومد بهش گفت😥😥😥خیلی خجالت کشیدم

اره دقیقا بهم گفتن از کسی که نمیشناسید پول نگیرید ارز بخرید من خر گفتم این شرکته شماره ثبت دارهداداش ...

نه حالا خدا رو شکر شما زود فهمیدی! نهایت یخورده جریمه کنن دیگه. باز شاید بهتر باشه اینجا از یه وکیلم مشورت بکیرید

شوهرت به برادرت بد و بیراه گفته؟برادرت ادمین همین شرکتا هست؟درآمدش چطوره؟

اره شوهرم از اولش گفت ول کن نمیخواد اینکارو کنی 

اره غروب بهش گفتم اینجوریه تعجب کرد

انگار نمیدونست نمیدونم موندم ،خوبه این کار دومشه مثلا

کار اولش خوبه وضعش خوبه نمیدونم چرا اینکارو انجام میده

2810