2777
2789
عنوان

قرارداد وکیل بیاد

22 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من یماهه یه مغازه برا آرایشگاه کرایه کردم چن تا صندلی رو دادم کرایه بصورت درصدی الان صاحب مغازه زنگ زده باید هر نفری که میاد پیشت به اندازه خودت ماهانه پول بده منم زنگ زدم رییس صنف گفت ربطی به اون نداره چون تو قرارداد ننوشته که نمیتونی کسیو بیاری گفت پس باید ده ملیون دیگه رهن بدی گفتم باید اول میگفتی الان میگه پنج ملیون مبلغ فسخه اصن دلم نمیخاد بشینی بهت میدم بلند شو من نمیخام بلند شم آیا می‌تونه بی دلیل و یکطرفه فسخ کنه؟قراردادمون دستیه و نوشتیم هرگونه فسخ مبلغ پنج ملیون کسر از طرفین زنگ زدم یکی وکیله گفت بدون دلیل نمیتونه بازم گفتم ببینم نظر شما چیه

اگه نوشتین هر گونه فسخ ،به نظرم می تونه فسخ کنه بستگی به مفاد قرار دادتون داره

خب درسته ولی وکیله گفت باید دلیل قانونی بیاره یا کرایه ندی یا خسارت به مغازه یا ایجاد مزاحمت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب درسته ولی وکیله گفت باید دلیل قانونی بیاره یا کرایه ندی یا خسارت به مغازه یا ایجاد مزاحمت

بله ذرسته

ولی اگر نوشتین  هر گونه فسخ. و شرطی قرار ندادین  انگار هر موقع که می خواین می تونین به هم بزنید 

ولی باز هم باید متن قرار داد رو دید 

بله ذرستهولی اگر نوشتین هر گونه فسخ. و شرطی قرار ندادین انگار هر موقع که می خواین می تونین به هم ب ...

خیلی اعصابم داغونه اصن بعضیا انصاف ندارن من اگه میدونستم اینا اینجورین فسخ رو میزدم بیست ملیون خیر سرشون فامیلن