2777
2789
عنوان

پول مردا واقعا منو هیجان زده میکنه شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقیقتش نه

کل خانواده با نظر من مخالفن

من دوست دارم وضعیت مالی همسرم متوسط باشه

بعد دونفری باهم تلاش کنیم زندگیمو بسازیم 

درکنارهم به ارزوهایی که داریم برسیم

هرچندهمونجوری ک دوست دارم داره پیش میره🦦

همین ک خانم درامد داشته باشه میشه مستقل بودن!! همین ک برای خرید ی جفت کفش دستش جلوی کسی دراز نباشه ...

نه کافی نیست مستقل یعنی استقلال تمام و کمال 

اون خونه که دوست داره خودش بتونه بخر 

ماشین خودش زیر پاش بندازه 

اون میشه مستقل کامل 

هرچی حد و حدودی داره اون خانمی که وسیله خودش می‌تونه بخر مستقل کامل نیست خیلی ام وابسته نیست

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

فقط یه چیزی من یه شوهر عمه داشتم یه 20سالی هست فوت کرد خیلی پولدار بودخیلی زیاد 

فقط تازه بود نمی داشت عمه ام از در خونه بره بیرون (برای دخترش اینطور نبود ها فقط عمه من)در حدی حتی آرایشگر هم می آمد خونه کار براش انجام میداد ابدا هم مذهبی نبود بد دل بود فوق العاده هم بد دهن بود فقط حرف رکیک از دهنش در می‌آمدجوونی هاش هم کتک می‌زد همه جور کثافت کاری هم میکرد  به نظر من پول عالیه اما اخلاق از اونم مهمتر  

نه کافی نیست مستقل یعنی استقلال تمام و کمال اون خونه که دوست داره خودش بتونه بخر ماشین خودش زیر پاش ...

اخه ما نیمه مستقلم نیستیم

طلا یا وسیله گرون نمیتونیم بخریم

همش با کمک خانواده

چقد کمک خانواده؟

اخه ما نیمه مستقلم نیستیمطلا یا وسیله گرون نمیتونیم بخریمهمش با کمک خانوادهچقد کمک خانواده؟

اووو اوضاع خیلی داغون والا الان پسرهایش هم نمی توانند مستقل باشند