2777
2789

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

منم الان9ساله طبقه بالای مادرشوهرم اینا زندگی میکنم شرایط اولش خییییلی سخت بود هست ولی الان دیگه خیلی خودمو اذیت نمی کنم امیدم به خداست می‌دونم وقتش برسه خونمون رو جدا میکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گفت پول ندارم خونه رهن کنم البته یکماه به عروسی این حرف رو زد منم برای اینکه نرم تو خونشون که وا ...

خیلی واست ناراحتم تغذیه چرا شوهرت درست خرید نمیکنه مگ از پس اجاره برنیومد حداقل خورد و خوراک خوب باشه

بچه داری؟ 

من توی طبقه مستقل بودم،خانواده شوهرمم آدمهای خوبی بودن

اما هیچی مستقل بودن نمیشه،حتما باید خونه ت حداق یک محله دورتر از خانواده ها باشه

به هیچ عنوان با خانواده شوهر زندگی نکنید

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من ۸سال زندگی کردم. خیلی ادمای خوبین همشون. ولی مادرشوهرم خیلی میومد خونمون. وقت و بی وقت. خسته شده بودم. بعد اینهمه سال شوهرمو راضی کردم به بهانه پله های زیاد خونمونو دادیم اجاره اومدیم جای دیگه اجاره.

خونه الانم کوچیک و قراضش اما سگش شرف داره ب اونجا.

البنه احتمال داره دوباره برگردیم  

خیلی واست ناراحتم تغذیه چرا شوهرت درست خرید نمیکنه مگ از پس اجاره برنیومد حداقل خورد و خوراک خوب باش ...

یه عادت های غذایی دارن که واقعا ارزش غذایی نداره شوهرم گاهی میوه ای میخره و مرغ و گوشت اونم فقط گاهی . بقیه خرجمون با مادرشوهرمه در واقع شوهرم اومده اینجا که پول جمع کنه 😏 چه پول جمع کردنی که شغلش اصلا کفاف زندگیو نمیده . من خودم پاره وقت کار میکنم 

نه بچه ندارم خدا رو شکر 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
خانوما زندگی بعد طلاق سخته یکم بیشتر صبر کنین شاید اوضاع درست شد یکمم خودتون رو بزنین به بی‌خیالی

ن بابا ارامش ذهنی مهم تره 

چ سختی داره اخه برن خونه باباشون راحت زندگی کنن بدون دغدغه و مسئولیت های متاهلی

2810