دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چون خاتواده مقتول باید دیه قاتل رو بدن تا اعدام بشه.چجوری واسه ۳نفرو بدن
ربطی به این نداره . یه قانون من دراوردیه که هرجا به نفعشون باشه تغییرش میدن مثال سر ماجراهای ۴۰۱ و....
و اون که باید دیه بده مال وقتی هست که یک مرد بره یک زن رو به قتل برسونه ،اون موقع خانواده ی زنه یعنی مقتول برای حکم قصاص تازه باید دیه هم بدن به خانواده ی قاتل!😏
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
نه عزیزم زن نان آور خانواده نیست میگن وقت قصاص دیه نداره 😏
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️