2777
2789

روزا همینطور میومد و میرفت خونه ی همسایه ما همیشه شلوغ کل خونواده جمع بودن.یبار پلیس اومد.یبار مامان پسره در خونه ی همسایه ها و ما اومد پرس و جو ک شما خبری ندارید چیزی نمیدونید....آخه خدایی پسره مودب و سر ب زیر بود‌.لااقل تو محله دشمن نداشت...اینقد خونواده پسره داغون بودن و حرف گم شدن پسره تو محله پیچیده بود ک حتی خاله هام هرروز زنگ میزدن چیشد پیدا شد یا ن...این وسطا داداشای پسره مامانش بالاش زنش همه ب هررر دری میزدن ی ردی ازش پیدا کنن.سرکار پسره گفته بودن حرف سیاسی میزد شاید دستگیر شده پیگیری کردن دیدن ن.‌‌‌...زنه همسایمون اش می‌پخت گوسفند سر می‌برید نذر میداد شاید شوهرش پیدا بشه....ییارم رفت پیش فالگیر و دعا نویس یارو بهش گفته ک اینجا دنبال شوهرت نگرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت از مرز رد شده رفته ی کشور دیگه....برید دنبال ماشینش تو شهرای مرزی بگردید....داداش پسره ک از همه داغون تر شده بود برا گم شدن داداشش رفت پیگیری ب پلیس خبر داد خودش رفت شهرای مرزی شاید ماشین و تو بیابونی جایی ول کرده باشه....اثری ازش نبود....آقا ما همینجور مونده بودیم من ک دیگه شک نداشتم کشته شده

دیگه هرروز درگیر خبر بودیم از پسر همسایه ک یهو ی خبری مثل بمب ترکید....پلیس اومدن زن همسایه رو دستگیر کرد برد!!!!!!!!!!!!

فهمیدیم زنش دوست پسر داشته...زنه و دوست پسره و رفیق دوست پسرش سه نفری اینو میکشن.
زنه اول بیهوشش میکنه با دارو 
بعد دوتا مرده میان خفه اش میکنن 
جسدشو آتیش میزنن و خاک میکنن....ماشینش تو ی باغ متروکه آتیش میزنن....زنه همه ی این اش درست کردنا و گوسفند و فالگیر الکی بود....گفته فالگیر میگه از مرز خارج شده ک ذهنا بره اون سمت....پلیس گفته ما خیلی وقت بود بهش مظنون بودیم چیری نگفتیم ولی زیر نظرش داشتیم....

آفرین که از قبل نوشتی خشگلم

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
2810