2777
2789
عنوان

حس ميكنم اين خونه ى كه دارم توش زندگى ميكنم يه مشكل بزرگى داره

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

خب خونه رو عوض کنین وقتی حس بد دارینمن خیلی اعتقاد دارم به انرژی خونهمتاسفانه خونه خودم انرژیش منفی ...

اخه ميدونى چى عجببه ؟ اينكه من اينجا حس بدى ندارم و واقعا نشده چيز عجيبى اينجا ببينم هر اتفاقى افتاده رو شوهرم فقط حس كرده

۴۰ روز صوت سوره بقره بزارین خونتون پخش شه میگن برا دفع جن و طلسم خیلی خوبه

۲۰روزه دارم پخش میکنم همش مریضیم ربط نداره؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

حسی بهم نیده‌.دوست ندارم کسی بیاد توش...

جالبه،هر چی تمیز میکنم،اصلا نه تنیز میشه نه مرتب.

اصلا میرم سفر دلم برا خونه تنگ‌نمیشه،یا کلا دلم نمیخواد جمع و جورش کنم..همیشه نامرتبه انگار

عزیزم نمیخوام بترسونمتون احتمالا برای خونه دعا گرفتن و دلیل اون آیات هم دفع انرژی بد اون دعا بوده

بله عزيزم تا جايي كه من متوجه شدم طرف به همسرم گفته حواست باشه براى ما تو اين خونه يه چيزايي نوشتن ( همسرم كامل بهم نگفت تا نترسم ) 

به خدا ترسیدم چه جوری اونجا زندگی میکنی؟ 

با همسایه ها صحبت کن شاید بدونن چه اتفاقی تو اون خونه افتاده مثلا ما یه خونه قدیمی اجاره کرده بودیم که یه نفر خودکشی کرده بود توش به خدا قسم که همش سایه می دیدیم به قرآن محمد قسم 

پس منتظری تا اتفاقات بدتر بیوفته یهو روانی بشی بعد از این خونه بری؟

ببين اخه ميترسم همه چى كلا افكار خودمون باشه مثلا همين مريضى شايد به خاطر چيز ديگه ى باشه و ربطى به خونه و انرژييش نداشته باشه

2810