2777
2789

خیلی دلشوره دارم میترسم چند مدت بعدِ عمل دماغم مثل خیلیای دیگه کج بشه یا مشکل تنفسی داشته باشم و کلی اتفاق دیگه ....که باعث شه بعدا پشیمون بشم کاش به حرف خانواده گوش میکردم

البته میخوام فقط نقصشو برطرف کنم و طبیعی باشه. دکتر گفت انقدر سوراخ دماغت کوچیک هست دست نمیزنم فقط غوز داره اونو اصلاح میکنم

امااا همه اطرافیان میگن واقعا دماغم به چهرم میاد و بطور کلی خوشگلم خانوادم کاملا مخالفن

خیلی وقته که میخوام انجام بدم اما پشیمون میشم این سری دوباره تصمیممو‌گرفتم نوبت بگیرم بازم خواستم از تجربه ی شما استفاده کنم بدون ترس اینکارو انجام بدم

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

عزیزم اگه انتخابت یه دکتر خوب و باوجدانه عمل کن انشالله که پشیمون نمیشی

یچیزی هم که هست اینه نصفه آدمای دوروبر همیشه میگن نه خوبی و به صورتت میاد بعد که عمل میکنی میگن واییی چ‌ خوب شدی الان اون موقع ال و بل بودی😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه انتخابت یه دکتر خوب و باوجدانه عمل کن انشالله که پشیمون نمیشییچیزی هم که هست اینه نصفه آدم ...

اره دقیقااا 

منم همین ترسو دارم،من تو دماغم پولیپ هم دارم میترسم عمل کنم دماغم کوچیک بشه مشکل تنفسی پیدا کنم

وای پولیپ که خیلی اذیت کنندست 

توام سوراخ دماغت میگیره و نمیتونی تنفس کنی و سردرد و حتی دندان درد میگیری؟

منم همین ترسو دارم،من تو دماغم پولیپ هم دارم میترسم عمل کنم دماغم کوچیک بشه مشکل تنفسی پیدا کنم

عمل پولیپ با زیبایی متفاوته

بینی رو کوچیک نمیکنن ک

فقط پولیپ رو عمل میکنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
وای پولیپ که خیلی اذیت کنندست توام سوراخ دماغت میگیره و نمیتونی تنفس کنی و سردرد و حتی دندان درد میگ ...

من تو دماغمو نگاه کردم گوشت گرد بود ،نه سردرد و دندون درد نمیگیرم 

2810