2777
2789

بعد از رابطه با پسرخاله م دیگه با کسی نبودم تقریبا دوسه سالی هست 

۱۰ روزی بود یک نفر از اشناها خیلی پیام میداد و حرف میزد و منم رد میکردم که نمیخوام حرف بزنم و فلان و حتی میدونست با پسرخاله م بودم 

که دیگه در اخر خیلی تمنا کرد بزار یبار ببینمت مطمعنم نطرت عوض میشه و من به خواهرم گفتم و قرار شد یه ساعتی بریم بیرون باورتووون نمیشه کل این یه ساعت میگفت بزار بوست کنم:/مردیکه بیشعور من بخاطر احترامی ک برات قائل بودم چشم تو چشمت بودم قبول کردم و کلی حرف بارش کردم و در اخرم بهم گفت پس پیاده شو از ماشین که یکم از شهر بیرون بودیم منم هم ازش ترسیده بودم هم به غرورم برخورده بود که خواستم پیاده شم درو روم قفل کرد 

وای دلم خیلی گرفته که اینقدر ادم متشخصی بیرون نشون میداد ولی تهش این بود حتی میگفت میخوام همین امشب بیام با خانواده ت حرف بزنم ولی اینقدرر بیشعور بود که میخاست منو ببوسه یبارم پرید بوسم کنه من تکون نخوردم فک میکرد الان حالت ترس نشون میدم و اونم به صورت غریزی منو میگیره میبوسه ک وقتی تکون نخوردم و بر و بر نگاش کردم از رو رفت دور شد حتی گفت اگه نزاری ببوسمت میزنم زیر گوشت :/// 

خیلی ناراحتم که اطرافم اینجوریه خیلی ناراحتم که دیگه هیچکس باب میلم نیست خیلییی دلم از همه چی گرفته

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا از چاله در میای میری تو چاه؟از پسر خاله جدا شدی!!!!رفتی باز با یه فامیل دیگه !!!!!!!طرفم خواسه ا ...

نمیدونستم واقعا دیگه داشت التماس میکرد میگفت من میتووونمم میتونننم نظرت رو عوض کنم ازش متنفرم 

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...
بچه هم نبوده.دیگه جوابشو نده اصلا.فقط بگو ما بهم نمیخوریم.

تو ماشین ک خواستم پیاده شم گفتم دیگه جوابتو نمیدم وای عین چی ترسیدم تا رسیدم خونمون همه ش میترسیدم کاری باهام کنه

کاش زده بودی تو دهنش‌‌‌...درسته ربطی نداره ولی دیگه سمت آشنا و فامیل نرو اینا حیثیت نمیزارن برا ادم

باشه ولی خب اگر برا مامانم میگفتم این اینقدررر متشخص میزنه از بیرون و وجهه خوب و فلان که میگفت همینو بگیییر ول نکن خدارشکر براش نگفتم فقط به خواهرم گفتم که حداقل اون بدونه کجام

باشه ولی خب اگر برا مامانم میگفتم این اینقدررر متشخص میزنه از بیرون و وجهه خوب و فلان که میگفت همینو ...

متاسفانه وضع دااااغونه انقد همه هزار رنگ و رو شدن ک آدم از خودشم می‌ترسه والا...اصن مگه میشه کسیو شناخت