2777
2789
عنوان

باردارا نیایین تو این تاپیک ❌❌😁 یروز تو حمووم

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 120 پست
منی ک با صوت خوندم🤝

✋🤣🤣🤣

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

دود شدن😂

پوووودر😂

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه تجربه مو بذارم اینجا باز مین میگن دروغ میگم

تا یه سال میگفتن دروغه 😑😑

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

خب خب ادامش

من عموم شبکاره شبا اکثرا خونه نیست ولی خدا وکیلی زنعموم خیلی دلو جرعت داره 

یشب که عموم خونه نبوده  بعد اینکه دختر عمومو خابونده رفته در حموم رو کاملا چفت کرده گفت اومدم دراز کشیدم ک یهویی از داخل حموم صدا اومده ک یه پیرزن گفته  درو باز کنن گفت داد زده یجور ک حس کردم  یه پیرزن با تموم نفرتش صدام زده و گفته در حمومو چرا بستی. گفت اونلحظع  ن تونستم داد بزنم نه جیغ بکشم نه فرار کنم نه هیچی گفت احساس کرذم الان میمیرم 

بعد گف یهویی صدای کوبیده شدن در حموم اومده هی در حمومو میکوبیده و بعد صدای خنده های شیطانی وحشتناکی اومده ک مو به تن سیخ میشده گفت دیگ بلند شدم بچه رو برداشتم بدو بدو رفتم خونه مادر بزرگت.... گفتم ک طبقه بالاشونن....

حالا اون هیچی من وقتی نوزاد بودم توسط یه گرگینه گاز گرفته شدم 

و به نفرین اون دچارشدم شبایی که ماه کامل میشه تبدیل به گرگینه میشم مجبورم در اتاقو قفل کنم تا بیرون نرم وگرنه ممکنه ادمای بیگناهی رو بکشم 

نمیدونم برای نابودی این نفرین باید چیکار کنم 

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
من اگه تجربه مو بذارم اینجا باز مین میگن دروغ میگمتا یه سال میگفتن دروغه 😑😑

خب شمام بگو 

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

وایسید برم از تاپیکم کپی کنم...طولانیه

خب خب ادامشمن عموم شبکاره شبا اکثرا خونه نیست ولی خدا وکیلی زنعموم خیلی دلو جرعت داره یشب که عموم خو ...

یا خدااآاااا

ولی 90 درصد کسایی که اینجور میشن فکر میکنن جنه، بابا بخدا یه چیزی وجود داره به اسم توهم و خیالات مغز، بیماریشم هست، دکترشم هست، اونم نباشه کلا هست😂 ولی نمیخوان قبول کنن ساخته ی ذهن میتونه انقدر قوی باشه 

2810