2777
2789
عنوان

بنظرتون مادرشوهرمو با خودم کربلا ببرم 🥲😬😴😴😴

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 41 پست
دفعه دوم بود اره ميگفتم ببريد ثواب داره اما دفعه اول دل شكستن نداره

یه بارمشهد رفتیم.

کربلا نرفتم

میدونم اگه ببرم خودم حوصلم نمیکشه اذیت میشم از یه طرف دل نازکم میگم اگه نبرم بعدبرگشتنم نمیتونم تو روش نگاه کنم ،چون اونم به زیارت کربلا علاقه داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم نظر ایشون جالب بود شاید اینم امتحانه تو باشه

صد درصد و سریع بعد حتما با کسی همسفر می شم تا قطعا دوباره بتونم برم  

چون فهمیدم امام حسین به خاطر اون شخص هایی که باهاشون همسفر شدم من و هم طلبیده و گرنه من کی باشم هی برم کربلا 

صد درصد و سریع بعد حتما با کسی همسفر می شم تا قطعا دوباره بتونم برم چون فهمیدم امام حسین به خاطر او ...

می‌دونی شاید بعضیا ب این حرفا اعتقاد نداشته باشن ولی من قبول دارم حرفاتون جالبه 

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
من بودم میبردم مخصوصا سفر زیارتی بزرگترا خیلی انتظار دارن یه سفر تفریحی دیگه خودتون دوتایی برید خوش ...

عزیزم خوش به سعادتت دل بزرگی داری ،من نمیتونم مثل تو باشم ،درسته ثواب داره بردنش ولی من حساس و زودرنجم اگه ببرمش خودم اعصابمم خراب میشه چیزی از سفر متوجه نمیشم ،

اگه نبرمم بعدا نمیتونم تو روش نگاه کنم ای خداا

می‌دونی شاید بعضیا ب این حرفا اعتقاد نداشته باشن ولی من قبول دارم حرفاتون جالبه

آره عزیزم متاسفانه خیلی کم و کمرنگ شده تا کسی با پوست و استخون خودش حس نکنه نمی تونه درک کنه 

ولی به نظرم ای کاش اسی ببرتش چون زیارت بردن یه ادمی که مسن هست و مادر پسری هست که مادر خودش هنوز کربلا نرفته ولی خانومش و داره می بره ای کاش مادرشم ببره 

نمی خوام بین خانومش و مادرش بگم فرق نذاره نه اصلا حرفم اون نیست منظورم به دل مادره است شاید دلش بچرخه ای کاش پسرم من و که با این سن تا حالا نرفتم ولی عروسم جونه می خواد بره ای کاش منم می برد 

من همسرم می گفت ما داریم می ریم مادرم تاحالا نرفته گفتم اونم ببر ثواب عالم بهت می رسه 

عزیزم خوش به سعادتت دل بزرگی داری ،من نمیتونم مثل تو باشم ،درسته ثواب داره بردنش ولی من حساس و زودرن ...

سفر کربلا یه سفر معنویه ..

هر چه بیشتر تو این راه سختی بکشه زیارتت مقبولتری داری 

دیدی پیاده روی اربعین چقدر ثوابای عظیمی داره

ما دل نازکیم🥲

خوبه که روحت اینقدر پاکه ولی این دوره زمونه خیلی بد شده هر چقدر ساده دل باشی بیشتر عذاب میکشی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
حتما ببر چون بار اولشم هست واقعا توفیق بزرگی خدا نصیب خودت و شوهرت کرده ..یه پا روی هوای نفست بزار ب ...

نظر همتونو قبول دارم

ولی میدونم اذیت میشم من مهمونی خونه مادرشوهر پنج شش ساعت میرم میشینم از حرفاشون اعصابم خراب میشه چه برسه همسفرشدن ،خوب اون چه سفری باشه که من اذیت بشم و نفهمم کجا اومدم چیکار میکنم

2810