2777
2789
عنوان

پول یک مرد هیچوقت یک زن مستقل را هیجان زده نمی کند

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 76 پست
برای زن قوی فقط و فقط شخصیت فوق العاده مرد جذابه

شخصیتش به درد نمیخوره وقتی بدبخته

من مجردیام دوس پسر داشتم آقا،متین،مودب،مهربون،عاشق،..دانشجوی دکترای دانشگاه تهران،...اصلا یه چیزی...از نظر شخصیت و درس عالی

ولی پول توجیبی بگیر باباش بود و بی پولم بودن خانوادگی

میگف بیام خواستگاریت بریم تو خوابگاه متاهلی دانشگاه زندگی کنیم.اصلا از چشمم افتاد.

حتی نداشت منو کافه ببره

دل به چیش خوش میکردم آخه؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اونا اقلیتن اکثرا کارمندن و‌باهمبن حقوقا مستقل شدن

خب بله. ولی اونا پول هیجان زده‌شون نمی‌کنه. ولی اکثریت اینطور نیستند. درست می‌گی.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدر بچه هات😍🥰🤩عالی بود

من اصلا دست خودم نیست انگار فقط دارم دنبال بابا برای بچه‌هام می‌گردم نه همسر برای خودم. همه رو از این جهت که چقدر می‌تونن بابای خوبی باشن بررسی می‌کنم. 😅

دو کلمه از مادر داماد

بهشون میخوره مادرعروس باشه تا مادر داماد

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
شخصیتش به درد نمیخوره وقتی بدبختهمن مجردیام دوس پسر داشتم آقا،متین،مودب،مهربون،عاشق،..دانشجوی دکترای ...

چون عرضه تلاش برای پول درآوردن هم جزو شخصیته 

بعضی ها فکر میکنن با شخصیت فقط یعنی محترم و مهربون باشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
مادر عروس درک دارع هر جایی چرت و پرت نمیگه این مادر شوهره😂

برعکس من هرچی مادرعروس دیدم بی درکه هر حرفی رو میپرونه 🤥😂

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
2810