2777
2789
عنوان

مثلا جمعه بود عوض تفریح کرفس

91 بازدید | 16 پست

سرخ کردم واسه فریزر،هویج خورد کردم ،بادمجون سرخ کردم ،بادمجونا همین الان تموم شد خنک شه بسته کنم بزارم فریزر خسته شدم 

میخواستم حالا سبزی قرمه هم بگیرم اونو دیگه خورد شده اماده میگیرم فقط خودم سرخش میکنم 

شماها چیکار کردین امروزو 

خدای مهربون عاشقتم ❤️

تا ساعت ۴ باغ بودیم با خانواده خودم و عمه هام 

شبم فلافلی رفتیم 

اخرشبم فیلم سینمایی دیدیم

الانم در حال خوابوندن بچه و تهدیدشون که فردا ناسلامتی صبحی هستین

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا ساعت ۴ باغ بودیم با خانواده خودم و عمه هام شبم فلافلی رفتیم اخرشبم فیلم سینمایی دیدیمالانم در حال ...

مربا بالنگ هم درست کردم از بالنگهای باغ

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
چه جالب ، خدا قوت عزیزم منم امروز کرفس گرفتم بردم خونه مادر شوهرم درست کردم

به سلامتی عزیزم پس شما کمک داشتی خوبه

من فقط تو شستنش شوهرم کمک کرد 

خدای مهربون عاشقتم ❤️

من پریروز بادمجون سرخ کردم ۵ کیلو

مربا هویج پختم اونم ۴ کیلوووو

امروزم ۴کیلو به خریدم فردا مربا بپزم

سبزی خورشتی و نعنا جعفری سرخ شده و سبزی کوکو و پلو و اشی و سوپی هم هرکدوم ۲ کیلو سفارش دادم فردا اماده میشه.

فقط بسته بندی میخواد.

یه شاخه کرفسم بگیرم سرخ کنم مخلوط،کنم با سبزیش.

هنوز ترشی هم درست نکردم.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
حسابی بهت خوش گذشته عالیه 😊

کلا سرماخوردم هیچی خوش نمیگذره از رو مجبوری بودم

به سلامتی عزیزم پس شما کمک داشتی خوبهمن فقط تو شستنش شوهرم کمک کرد

شوهرم تو حیاط شست ، آخه دو تا پسر کوچیک دارم شروع کردم به خورد کردن دیگه مادر شوهرم بنده خدا سنش بالاس دید بچه ها شلوغ میکنن اومد کمکم زود تموم شه

دوست داشتی بگو چرا مجبوری بوده؟

چون مهمونی مادر بزرگم بود گذاَشت باغ ما و وقتی مهمون باشه نمیشه نریم 

دوسشون دارم ولی سرحال نبودم که لذت ببرم از تو جمع

به سلامتی عزیزم 😋

ممنون گلم

شما هم به سلامتی و دل خوش استفاده کنید😘

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
چون مهمونی مادر بزرگم بود گذاَشت باغ ما و وقتی مهمون باشه نمیشه نریم دوسشون دارم ولی سرحال نبودم که ...

متوجه ام واقعا تو جمع بودن روحیه قبلی میخواد

خدای مهربون عاشقتم ❤️

2810