2777
2789
عنوان

بخدا من موندم چطوری اینو گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی نشناسیمم بنده خداس هیچکس از دیگری برتر و بالا تر نیست.. زیاد غرور خوب نیست هرجور باشه خواست خدا ...

اگه خدایی که میگی وجود داشته باشه که باید اصلا این بدترکیب خوشبخت نشه بعدشم کاش وقتی نظر میدی چرت نگی

البته اینو بگم خیلی تو کار جادو جمبلن نه اگه خدایی وجود داشته باشه که اصلا این دختر رنگ خوشیو نباید ...

در حقت بدجنسی کرده اینو می گی یا خودت بدجنسی وگرنه خوشبختی به رنگ‌ پوست و اندام نیست.... خدا به هر کس بخواد حال میده

من موندم برادر اونم چطور اومده تورو گرفته 🤷🏻‍♀️😐

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

اسی اینجا دنبال بحثن فقط بیخیال اهمیت نده

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .
اين چه حرفيه الان؟بعد ميايد ميگيد خواهرشوهرم اله بله شما خودت جلو ملت داري ابروشو ميبري برو ب كاراي ...

آخه چه آبرو بردنی مگه ما میشناسیم خواهر شوهر اسی کیه مگه ما اصلا خود اسی و میشناسیم حتی نمیدونیم اسمش چیه 

الان تو اونو میشناسی??

نه اما ميدونم شمام دنبال حاشيه اي 

براش ارزوي خوشبختي كن 

مگه همش ب قيافس 

همه ظاهر بين نيستن خب

اين برا زندگي خودت بده دختر 

تو داري توو اون خانواده زندگي ميكني 

الان مثلا ملت تأييدت كنن تو خوشحال ميشي؟

فقط خودتو بيشتر عذاب ميدي 

ادمي ك تنفر و حسادت توو وجودش باشه خودش اسيب ميبينه 

احسنت داره که با این توصیفات تونسته دل کسی رو بدست بیاره ، حتما بانوی دلنشینی بوده که انتخاب شده مبا ...

بخدا قسم کارشون به طلاق میکشه کسی که با دعا بیاد با جادو میره

اگه خدایی که میگی وجود داشته باشه که باید اصلا این بدترکیب خوشبخت نشه بعدشم کاش وقتی نظر میدی چرت نگ ...

شما چرت میگی توهین نکن شعور داشته باش مشخصه بهش حسادت میکنی از تعاریف مشخصه بد نخواه بد گرفتار نشید... دیگه حرفی ندارم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2810