2777
2789
عنوان

دوستم سر با هم نرفتن قهر کرده

110 بازدید | 16 پست

خدمتتون عرض کنم میدنم بحث کلا بچگونس من بدبختم دانشجوئم به قران راهنمایی نمیخونم 🙏😂😂

قضیه اینه من با یکی از هم اتاقیام توی خوابگاه هم رشته ایی شدیم طوری که همیشه سر کلاسا با هم میرفتیم با هم میومدیم سر کلاسا کنار هم میشنییم و اینا 

من چند وقته بدجور سرما خوردم تازه یکم خوب شدم مریضیم طوریه ک یهو حالم  بد میشه جوری که از کلاسم میزنم بیرون میرم دسشویی 

سر کلاس بودیم کلاس ک تموم شد من حالم بد شد اومدم برم دسشویی دیدم دوستم داره از استاد سوال میپرسه وایسادم دم در (همچنان داحل سلام کلاس)تا بیاد سوال تموم شد برگشت به من ی دقه صبر نکنی من بیاما بعدم به حالت قهر بدو رفت از اون روز نه نگام میکنه سر سفره شاممیم چون من هستم نمیاد تو جمعم نمیاد پیشمون حرفش اینه برام ارزش قائل نشدی باید وایمیسدادی قدم به قدم هم از کلاس خارج می‌شدیم 😑😑😑😑با این ادم قطع ارتباط کنم یا چی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تیکه اول حرفاتو ک خوندم فکر کردم خودم نوشتم😂منم شرایطم کپی توعه

پرام ریخته نظرت من مقصرم بخدا انقدر حالم بد بود گفتم فقط برم دشویی تو آشپزخونه چشم خورده بهش دهنشو کج میکنه روشو میکنه اونور از فلاسک من چایی نمیخوره://انقدر عملم شنیع بود؟

قطع ارتباط ک نمیتونی بکنی هم اتاقیته. منم با هم اتاقیم به مشکل میخورم خیلی وقت ها مثلا سر یه موضوع که به اون ربط نداره دخالت میکنه و من بهش هم میگم اشتباهش رو قبول ننیکنه. یه کم صبر کن شاید خودش خوب شد😂

قطع ارتباط ک نمیتونی بکنی هم اتاقیته. منم با هم اتاقیم به مشکل میخورم خیلی وقت ها مثلا سر یه موضوع ک ...

اخه مسئله اینه من بخاطر مسئله چرت غرورمو گذاشتم زیر پا ب حرمت دوستی رفتم مغدرت خواهی برگشته میگه بقیه بچه ها گقتن بیای قبول نیست:////جواب سلام نمیده میگه من انتظار دارم خب انتظار این از نظر من بچه بازیه 😑😑دیگه ا‌ون بخواد من نمیخوام با ی ادم ک طرز فکرش کودکانه است ارتباط بگیرم

خوب کاری کرد قهر کرد برو منت کشی🥲چرااا نموندییی بیادد

کلاس خیلیی کوچیکه بعدم من نزدیک به در خروجی بودم دنبال دستمال ک برم فین کنم تا بالا نیاوردم صد بار شده چون تند تند راه میره من عقب بمونم بهش بگم وایسه تا من بیام من باید قهر کنم؟؟(

کلاس خیلیی کوچیکه بعدم من نزدیک به در خروجی بودم دنبال دستمال ک برم فین کنم تا بالا نیاوردم صد بار ش ...

تو قهر نکن اول حلش کن براش توضیح بده بزار باهات اوکی شه

بعدا حرفاتو بزن باهاش

در‌میانِ‌همه‌ستارگان‌او ،🌛ِمن‌است>>

تو قهر نکن اول حلش کن براش توضیح بده بزار باهات اوکی شهبعدا حرفاتو بزن باهاش

گفتم بخدا رفتم پیشش خواستم بغلش کنم خودشو کشید کنار تا نکنم بهش میگم فلانی بگو از چی ناراحتی خب تو خودت نشده گاهی جلو جلو بری میگه نه اون فرق میکنه باید وایمیستادی قدم به قدم از کلاس خارج شیم://بهش گفتم باشه بیخیال ببخشید ارزش نداره سر این قهر باشیم میگه نه اینطوری قبول نیست://چیکار کنم برم پاشو ماچ کنم🤦‍♀️🤦‍♀️

اخه مسئله اینه من بخاطر مسئله چرت غرورمو گذاشتم زیر پا ب حرمت دوستی رفتم مغدرت خواهی برگشته میگه بقی ...

ببین یا دوستت خیلی آدم زودرنجیه (مثل من) و فعلا باید یه کم تنهاش بزاری تا خودش حالش خوب شه، و اینکه میتونی از طریق بقیه هم اتاقیات بهش بفهمونی، یا ازش یه مدت دور بشی خودش درست میشه.

یا اینکه کلا تو رو با شوهرش اشتباه گرفته داره ناز میکنه. اگه این بود که کلا ولش کن😆

ببین یا دوستت خیلی آدم زودرنجیه (مثل من) و فعلا باید یه کم تنهاش بزاری تا خودش حالش خوب شه، و اینکه ...

😂😂😂😂نه دیگه منم محلش نمیکنم حالشم خوب شه من ویگه ارتباطی باهاش نخواهم داشت اخلاقامون به هم نمیخوره انتظار از نظر اون از نظر من ینی بچه بازی

😂😂😂😂نه دیگه منم محلش نمیکنم حالشم خوب شه من ویگه ارتباطی باهاش نخواهم داشت اخلاقامون به هم نمیخو ...

ببین به هر حال هم اتاقیته الان از دست هم عصبانی اید اینجوری میگی شاید بعدا خودش باهات اوکی شد شایدم اصلا درست نشد به هر حال هم اتاقیت هست سعی نکن شرایط رو جوری سخت کنی که وقتی پات رو توی اتاق میزاری حس بدی بگیری!

من اتفاقا همین امشب خیلی از دست هم اتاقیم ناراحتم و قضیه تا گریه کردن هم پیش رفت. ولی خب قبول دارم که هم کار اون اشتباه بود هم من زود رنجم. واسه همین نمیخوام جو بینمون رو متشنج کنم و هر چی شده قراموش میکنم‌ مثل همیشه

ببین به هر حال هم اتاقیته الان از دست هم عصبانی اید اینجوری میگی شاید بعدا خودش باهات اوکی شد شایدم ...

ببین اخه این کلا کاراکترش اینجوریه یکی از دوستام تو دانشگاه اینو دیده به شوخی گفته فلانی چقدر میخونی ولش کن پدرمون در اومد سر درسا شوخی طور امروز دیدم ب یکی از هک اتاقیام میگفت اره چرا به من اونجور گفت چرا انگیزه رو از من گرفت:///الان اون دوستم میگه به فلانی سلام دادم جوابمو نداد پکر بود چی شده فمیدم چرا با اونم قهر کرده 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بنده خدا میگفت من کاری کردم؟منم گفتم نه کلا حوصله نداشت ولش کن😐😂😂خب من چطوری اخه با این کنار بیام 🤦‍♀️حس بدم نمیگیرم با بچه ها میگیم می خندیم اون چون من هستم نمیاد در اصل خودش داره اذیت میشه 

ببین اخه این کلا کاراکترش اینجوریه یکی از دوستام تو دانشگاه اینو دیده به شوخی گفته فلانی چقدر میخونی ...

شاید یه مشکلی داره تو زندگیش و اینجوری داره بروز میده. یه مدت تنهاش بزارید تا با خودش تصفیه حساب کنه. مطمئن باش اون از این رفتارا بیشتر از تو خودش رنج میکشه.

فقط باهاش خوب رفتار کن همین. اگر هم دوست نداره باهات صمیمی بشه ولش کن خودش درست میشه.

شاید یه چیزی توی زندگیش داره اذیتش میکنه. اصلا شاید یه کار بدی باهاش کردی و اون موقع به روت نیاورده بعدا سر یه موضوع ساده گفته الان موقعیت خوبیه تا حرصمو سرش خالی کنم🙂 هر وقت دیدی حالش یه کم بهتره بهش بگو آیا فقط سر همون موضوع ازت ناراحته یا کار دیگه کردی

اگر هم برات مهم نیست خب ولش کن سر به سرش نزار

2810