2777
2789
عنوان

مامان بزرگم ببین چیکار کرده😐

473 بازدید | 25 پست

برای تولد پسر عموم که فقط۸سالشه یه زمین۳۰۰متری جای خوب مشهد داده بود مال چند وقت پیش یه سال پیش ولی واقعا حسودیم شد اینم بگم که کلا مامانبزرگم عاشق پسراشه تا دخترانش😭بعد منی که نوه بزرگ شم انگار نه انگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان بزرگ ما که مارو و اصلا ادم حساب نمیکنه🤣😐

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

این یه رفتار کاملا طبیعی از مامان‌بزرگ های قدیمی هست.

مادر بزرگ من پسراش چندتا مجتمع دارن و ماشینای میلیاردی گرون بعد دختراش دوتاش مستاجر و بقیه نرمال هستن.

هربار تو هر جمعی تو هرزمانی و هر شرایطی مدااااااام تکرار میکنه ک من ارثیه رو ۲تا میدم پسر یکی دختر.کاری ندارم کی داره کی نداره.طبق اسلام.

حالا یکی از اخلاقاش طبق اسلام نیستا😂

خدا حفظش ‌کنه

خدایا شکرت

مادرد پدر درم رو ندیدم ولی واسه مادرم اینا هم خیلی فرق میذاشتن بین پسر و دختراشون...مثلا نوه پسرشون پول تنقلات هر چی رو میدادن واسه ما نه...الیته بعدها سر قضیه جهیزیه خواهرم خیلی سنگ تموم گذاشتن و عوضش در اومد ولی کلا بچه پسراشون رو زیاد توجه داشتن.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
2810