2777
2789

در صورتیکه شوهر وظیفشه پول بده وخانم اشپزی وبچه داری میکنه 

چون خودتونو بی ارج وارزش کردین انقد خیانت وطلاق زیاد شده چون از مردا توقعی ندارید

معلمیم یه شغل ساده معمولی با حقوق کمه که از دور قشنگه 

همیشه میگم کاش بانکی،شرکت نفتی چیزی بودم 

الکی بخاطر یکم حقوق نیاید معلمی اذیت میشید 

معلمای جدید زیاد مزایاشون جالب نیست

دو تا مورد رو گفتم که اشتباه تو سایت جا افتاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کودوم شهره معلمی میپرسته؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

اخرهفته و جمعه نعطیلن عید و تابستون تعطیلن بارندگی و برف و الودگی خوا تعطبلن تعطیل رسمیا تعطیلن همسونم باحقوق راحت صامن بانک میشن شعلشونم پاره وفته از ۸صبحن تا ۱ نهایت

ازین راحتتر؟؟؟

اخرهفته و جمعه نعطیلن عید و تابستون تعطیلن بارندگی و برف و الودگی خوا تعطبلن تعطیل رسمیا تعطیلن همسو ...

شما بچه دارین؟اگر دارید که من تعجب می‌کنم چطور این حرف رو زدید... خانواده‌ها از شلوغی فرزندشون تو خونه گله دارند بعد باید بدونند اون معلم با ۳۰ تاشون باید چیکار کنه

کدوم قسمتش درست نبود؟

این شغل پاره وقت نیست تمام وقته

زمانی پاره وقت محسوب میشه که معلم بعد از تایم کاری هیچ کاری مربوط به شغلش انجام نده نه اینکه کل کارهاشو بیاره خونه

آلودگی هوا، بارندگی یا هر چیز دیگری فقط برای استان های بزرگه ما مناطق محروم با شدیدترین آلودگی هوا تعطیلی نداریم.

هر شغل دولتی هم تعطیلات رسمی و آخر هفته تعطیلن فقط قشر فرهنگی تعطیل نیست که

اخرهفته و جمعه نعطیلن عید و تابستون تعطیلن بارندگی و برف و الودگی خوا تعطبلن تعطیل رسمیا تعطیلن همسو ...

آخرهفته ها کارمنداهم تعطیلی آلودگی و ...مجازی میشه نه تعطیل که بخدا دردسرش صد برابره آموزش بده فیلم بگیر و...یه توپوق بزنی ازاول و...کدوم شغلی بیای خونه ادامه کارته؟برگه تصحیح کن دفتر کلاسی کامل کن سوال طرح کن طرح درس بنویس جواب اولیا رو بده و.....

این شغل پاره وقت نیست تمام وقتهزمانی پاره وقت محسوب میشه که معلم بعد از تایم کاری هیچ کاری مربوط به ...

آخه آلودگی هوا مجازی میشه که دردسرش صد برابر بدتره فیلم بگیر ادیت کن حجم کم کن با نت داغون ایران و....معلمی میای خونه تازه کارت شروع میشه طرح درس بنویس سوال طرح کن دفتر کلاسی کامل کن جواب اولیا رو بده دست ورزی آماده کن و......تو خونه هم درگیری